Search
menu
Search

Tyrion Lannister van ‘Game of the Thrones’ te zien in nieuwe reclamecampagne Andalusië

Tyrion Lannister van 'Game of the Thrones' te zien in nieuwe reclamecampagne Andalusië
Beeld: YouTube / screenshot

Tyrion Lannister van ‘Game of the Thrones’ te zien in nieuwe reclamecampagne Andalusië

Peter Dinklage, de beroemde Tyrion Lannister in de serie ‘Game of Thrones’, is de hoofdrolspeler van de nieuwste campagne van Andalusisch toerisme. De spot toont enkele van de meest iconische en mooie plekken in Andalusië, met de achtergrondmuziek van de processiemars ‘Eternity’, uitgevoerd door de Banda de Cornetas y Tambores El Rosario de Cádiz. Onderaan dit artikel is de video te zien.

De spot is een humoristische en ironische manier om mensen te waarschuwen voor de gevaren van toerisme. De spot laat zien hoe mooi en verleidelijk Andalusië is, maar ook hoe gevaarlijk het kan zijn om verliefd te worden op de regio. De spot eindigt met de boodschap: “Pas op voor de Andalusian Crush, het kan je leven veranderen.”

De spot toont kenmerkende locaties in Andalusië, evenals scènes zoals beelden van de Heilige Week (Semana Santa) in Málaga en verwijzingen naar beroemde figuren uit de Andalusische cultuur, zoals de dichter en schrijver Lorca, gitarist Paco de Lucía, kunstenaar en schilder Pablo Picasso en flamenco artiest Lola Flores. De spot eindigt met een reeks van shots en effecten van plaatsen in Andalusië, en de bekende acteur waarschuwt dat als iemand ondanks dit alles toch naar Andalusië komt, het niet is omdat hij geen waarschuwing heeft gegeven.

De “Andalusian Crush” is een spot die toeristen dus waarschuwt om Andalusië vooral niet te bezoeken. De spot laat zien hoe mooi en verleidelijk Andalusië is, maar ook hoe gevaarlijk het kan zijn om verliefd te worden op de regio. De spot eindigt met de boodschap: “Pas op voor de ‘Andalusian Crush’, het kan je leven veranderen.” 

De spot is een parodie op traditionele toeristische reclames. De spot laat zien hoe Andalusië een magische plek kan zijn, maar ook hoe het een verslaving kan worden. De spot is bedoeld om mensen te laten lachen, maar ook om ze te laten nadenken over de gevaren van toerisme.

Ga naar de inhoud