Catalaanse meubelspeciaalzaak Kave Home opent nieuwe winkel in Reus aan de Costa Dorada

Catalaanse meubelspeciaalzaak Kave Home opent nieuwe winkel in Reus aan de Costa Dorada
Beeld: Diari de Tarragona

Catalaanse meubelspeciaalzaak Kave Home opent nieuwe winkel in Reus aan de Costa Dorada

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TARRAGONA – De Catalaanse winkelketen Kave Home heeft in de stad Reus, bekend van het regionale vliegveld Reus-Costa Dorada, een nieuwe winkel geopend. Kave Home moet sommige lezers bekend klinken want de meubel-, design- en decoratiewinkel uit de provincie Girona heeft sinds 2017 ook een Nederlandse versie van de online webwinkel.

Op woensdag 8 december is de nieuwe Kave Home winkel geopend in de stad Reus aan de Costa Dorada in de provincie Tarragona. Het gaat om de alweer vierde fysieke winkel in de Catalonië regio. De winkel in Reus is 380 vierkante meter groot en heeft een industrieel interieur. Kave Home Reus is gelegen aan de Carrer Raval de Jesús 36 en is op maandag tot en met zaterdag van 10 tot 20.30 uur geopend.

Kave Home heeft inmiddels vier fysieke winkels in Catalonië, te weten in Girona, Barcelona, Martorell (outlet store) en Reus. Verder zijn er nog winkels in Madrid, Vigo, Pontevedra, A Coruña, Ourense, Málaga en Bilbao maar moet het aantal fysieke winkels in 2022 gaan groeien. Er zijn echter ook fysieke winkels in Frankrijk en Italië en 4 Kave Home partners in Nederland en 1 in België.

Sinds 2017 heeft de website Kavehome.com ook een Nederlandse en Italiaanse website terwijl de Franse website in 2013 en de Spaanse website in 2015 werden geopend. Het Kave Home verhaal begint echter al jaren daarvoor in 2002 toen Francesc Julià van Julia Grup Kave Home oprichtte.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.