Nieuwe Spaanse politie actie thriller serie opgenomen op Mallorca

Nieuwe Spaanse politie actie thriller serie opgenomen op Mallorca
Beeld: RTVE

Nieuwe Spaanse politie actie thriller serie opgenomen op Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Woensdag 13 januari zal de nieuwe TVE-serie ‘La caza: Tramuntana’ in première gaan op het Spaanse televisiekanaal TVE-1. Het gaat om seizoen 2 of het vervolg op de serie ‘La caza: Monteperdido’ die in 2019 werd uitgezonden en een succes bleek te zijn. De acht afleveringen van seizoen één is overigens internationaal te zien bij Amazon Prime.

Zoals de titel van deze nieuwe politie actie en thriller serie al aangeeft, spelende avonturen zich dit keer niet af in de Spaanse Pyreneeën maar op het eiland Mallorca waar de Serra de Tramuntana de hoofdrol zal spelen.

Voor de serie zijn opnames gemaakt in o.a. Valldemossa, el Port de Sóller, el Faro de Sóller, Cala Tuent, Port des Canonge, el Mirador de s’Entreforc, Cala Pi, Andratx, Llucmajor en Esporles. Veel binnen opnames zijn gemaakt in Madrid. Overigens wordt het echte dorp Valldemossa als de fictieve stad Tramuntana gebruikt.

In seizoen 2 zijn twee van dezelfde hoofdrolspelers weer te zien en komt er een derde acteur bij. Het drietal Megan Montaner, Alain Hernández en Félix Gómez

In de serie arriveert sergeant Selva (Félix Gómez) in het kleine stadje Tramuntana, op het eiland Mallorca. Hij heeft slechts een missie: uitzoeken wat er met zijn partner Sara Campos is gebeurd. 

Sara begon vijftien dagen eerder in diezelfde stad een onderzoek naar de moord op Bernat Cervera, een van de meest geliefde mensen van Tramuntana, die werd vermoord voor de ogen van drie tieners. Een gebeurtenis die het leven van dat kleine stadje op zijn kop zette en geen enkele inwoner ongedeerd liet.

Uit Sara’s onderzoek blijkt dat ze een Russische pop is: in elk mysterie zit nog een wending. Een reis die Sara meeneemt om haar eigen verleden op het eiland onder ogen te zien en die mogelijk verband houdt met de zaak. 

Maar Het onderzoek doet ze alleen: ze zal korporaal Víctor Gamero (Alain Hernández) opnieuw ontmoeten om misschien de open wonden van Monteperdido te sluiten.

‘La caza: Tramuntana’ is vanaf woensdag 13 januari vanaf 22.15 uur op TVE1 (La 1) te zien in Spanje en wie weet later ook wel internationaal op Netflix of Amazon Prime, zoals seizoen één ‘La caza: Monteperdido’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.