Engelse toerist op Mallorca tweede coronavirus besmetting in Spanje

Engelse toerist op Mallorca tweede coronavirus besmetting in Spanje
Beeld: 123rf

PALMA – Spanje heeft er een tweede bevestigde besmetting bij wat betreft het coronavirus. Terwijl op het Canarische Eiland een Duitse toerist aan het herstellen is van zijn besmetting, is bekend geworden dat op Mallorca een Britse toerist besmet is met het coronavirus.

Afgelopen vrijdag werd in een ziekenhuis in Palma de Mallorca een Britse familie bestaande uit vader, moeder en twee dochters opgenomen met de symptomen van coronavirus. Uiteindelijk bleken de moeder en dochters van 7 en 10 jaar niet besmet te zijn maar de vader is wel besmet het het ‘gevreesde’ virus.

Daarmee is de Britse toerist het twee besmettingsgeval geworden van Spanje. In beide gevallen gaat het om buitenlandse toeristen die naar Spanje op vakantie zijn gekomen omdat naast de Britse man op Mallorca eerder al een Duitse toerist op het Canarische Eiland La Gomera als eerste coronavirus patiënt bevestigd werd.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.