Search
menu
Search

Door Spanje reizen met exclusieve trips van National Geographic

Oeps ... foto ontbreekt!

Door Spanje reizen met exclusieve trips van National Geographic

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – National Geographic (NG) heeft een eigen reizen afdeling waarmee het Amerikaanse magazine en de wereldbekende documentairemakers de reizigers een unieke en onvergetelijke ervaring willen bezorgen. Recent heeft National Geographic Expeditions ook Spanje in het programma opgenomen.

Reizen met NG mag dan uniek zijn, het is niet voor iedereen weggelegd vanwege de hoge prijzen. Voor Spanje heeft NG een gevarieerd aanbod van riviercruises tot aan grotere reizen in gereduceerde groepen van maximaal 25 deelnemers. In sommige gevallen gaat het om combinatiereizen met bestemmingen in andere landen zoals Portugal, Frankrijk en Marokko.

Er zijn verschillende reizen die op dit moment via National Geographic Expeditions worden aangeboden zoals de Douro River Cruise waarbij een bezoek aan Spanje gecombineerd wordt met buurland Portugal.

Andere reizen zijn: Human Origins in zuid-west Frankrijk en noord Spanje; Southern Spain & Morocco met bezoeken aan Andalusië en Marokko; In the footsteps of Arts Modern Masters van het noorden van Spanje naar de Provence in Frankrijk; Walking the Camino de Santiago met een begeleide pelgrimsroute naar Santiago de Compostela; Discover Moorish Spain met bezoeken aan de steden waar de Moorse kunst en bouwstijl te bewonderen is.

Op dit moment is het reisaanbod nog niet zo heel groot en lopen de prijzen uiteen van 1.695 tot 9.995 dollar maar NG heeft al aangegeven dat er meer reizen bij zullen komen. In alle gevallen gaat er een ervaren gids of meerdere begeleiders mee en een professionele fotograaf van NG.

Bekijk hier de website van National Geographic Expeditions: Spain.

Ga naar de inhoud