Door Spanje reizen met exclusieve trips van National Geographic

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Door Spanje reizen met exclusieve trips van National Geographic
Beeld: Altamira / National Geographic Expeditions

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

Laatste update: 2 jaar geleden.

MADRID – National Geographic (NG) heeft een eigen reizen afdeling waarmee het Amerikaanse magazine en de wereldbekende documentairemakers de reizigers een unieke en onvergetelijke ervaring willen bezorgen. Recent heeft National Geographic Expeditions ook Spanje in het programma opgenomen.

Reizen met NG mag dan uniek zijn, het is niet voor iedereen weggelegd vanwege de hoge prijzen. Voor Spanje heeft NG een gevarieerd aanbod van riviercruises tot aan grotere reizen in gereduceerde groepen van maximaal 25 deelnemers. In sommige gevallen gaat het om combinatiereizen met bestemmingen in andere landen zoals Portugal, Frankrijk en Marokko.

Er zijn verschillende reizen die op dit moment via National Geographic Expeditions worden aangeboden zoals de Douro River Cruise waarbij een bezoek aan Spanje gecombineerd wordt met buurland Portugal.

Andere reizen zijn: Human Origins in zuid-west Frankrijk en noord Spanje; Southern Spain & Morocco met bezoeken aan Andalusië en Marokko; In the footsteps of Arts Modern Masters van het noorden van Spanje naar de Provence in Frankrijk; Walking the Camino de Santiago met een begeleide pelgrimsroute naar Santiago de Compostela; Discover Moorish Spain met bezoeken aan de steden waar de Moorse kunst en bouwstijl te bewonderen is.

Op dit moment is het reisaanbod nog niet zo heel groot en lopen de prijzen uiteen van 1.695 tot 9.995 dollar maar NG heeft al aangegeven dat er meer reizen bij zullen komen. In alle gevallen gaat er een ervaren gids of meerdere begeleiders mee en een professionele fotograaf van NG.

Bekijk hier de website van National Geographic Expeditions: Spain.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.