Negen gemeenten vormen de ‘Club Entorno Caminito del Rey’ in Málaga

Negen gemeenten vormen de ‘Club Entorno Caminito del Rey’ in Málaga
Beeld: Canva

Negen gemeenten vormen de ‘Club Entorno Caminito del Rey’ in Málaga

MÁLAGA – Negen gemeenten in het achterland van de provincie Málaga hebben de ‘Club Entorno Caminito del Rey’ opgericht, een initiatief dat is ontstaan ​​met het doel om gezamenlijke projecten te ontwikkelen en waarbij het de bedoeling is om overheidsdiensten, de particuliere sector en sociale partijen te betrekken om de regio een nieuwe toeristische impuls te geven. 

De gemeenten Campillos, Álora, Antequera, Ardales, Carratraca, Casarabonela, Pizarra, Teba en Valle de Abdalajis zijn samengekomen om te proberen de grootst mogelijke impact voor hun gemeenten te bereiken dankzij deze belangrijke toeristische attractie.

Onder de doelstellingen van de ‘Club Entorno Caminito del Rey’ valt het gemeenschappelijk beheer van mogelijke subsidies en hulpprogramma’s zoals de European Next Generation-fondsen. 

Het doel van het project is om ondernemers uit de toeristische sector (zoals accommodatieverschaffers, restaurants, activiteiten, vervoer etc.) uit de betrokken dorpen samen te brengen om gedefinieerde producten te ontwikkelen onder een vooraf vastgestelde kwaliteitsstandaard met het oog op de promotie en de uiting van de wereldbekende Caminito del Rey wandeling.

De initiatiefnemers van de ‘club’ hebben aangegeven dat een van de doelen die op korte termijn worden gesteld, is de ontwikkeling van een webpagina waarop alle bedrijven die zich bij dit initiatief aansluiten te vinden zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.