Penélope Cruz en Javier Bardem schitteren op de lunch van de Oscars

Penélope Cruz en Javier Bardem schitteren op de lunch van de Oscars
Beeld: Europa Press

Penélope Cruz en Javier Bardem schitteren op de lunch van de Oscars

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Bij de lunch ter viering van de Oscar uitreikingen bleek nog maar eens dat een aantal Spaanse filmsterren heel graag geziene gasten zijn in Hollywood. Penélope Cruz en Javier Bardem zaten aan tafel bij een aantal grote namen en schitterden als koppel.

Een groot moment tijdens de lunch van de Oscars. De Spaanse acteur Javier Bardem besteeg het podium samen met de andere genomineerden, waarna de presentator zijn vriendin Penélope Cruz naar voren riep. Het koppel poseerde voor een nu al historisch plaatje.

Javier Bardem is alvast een Spaanse Hollywoodlegende. Hij speelde onder meer in kaskrakers als No Country for Old men, Vicky Cristina Barcelona en Skyfall. Maar zijn vriendin Penélope Cruz moet allerminst voor hem onderdoen. Zij werd vooral bekend dankzij de films van de Spaanse regisseur Pedro Almodóvar. Na tien jaar samen zijn ze een van de meest geliefde Hollywood koppels.

Tijdens de lunch van de 94e editie van de Oscars werden ze dan ook overladen met knuffels, complimenten en begroetingen. De lunch ging door in het Fairmont hotel in Los Angeles in het bijzijn van de groten van de filmwereld. Guillermo del Toro, Will Smith, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Jessica Chastain of Steven Spielberg, om er maar een paar te noemen.Ook aan hun tafel was de geliefdheid van het Spaanse acteurskoppel duidelijk.

Ze zaten er onder meer met de regisseur Steven Spielberg en de acteur Will Smith. De Oscars worden dit jaar uitgereikt op maandag 28 Maart. De uitzending zal in Centraal Europa live te volgen zijn vanaf 2 uur ’s nachts. Javier Bardem werd genomineerd voor een Oscar als beste rol in de film Being The Ricardos. Penélope Cruz sleepte een nominatie in de wacht voor beste actrice in de film ‘Madres Paralelas’.

Ga naar de inhoud