Penélope Cruz en Javier Bardem schitteren op de lunch van de Oscars

Penélope Cruz en Javier Bardem schitteren op de lunch van de Oscars
Beeld: Europa Press

Penélope Cruz en Javier Bardem schitteren op de lunch van de Oscars

MADRID – Bij de lunch ter viering van de Oscar uitreikingen bleek nog maar eens dat een aantal Spaanse filmsterren heel graag geziene gasten zijn in Hollywood. Penélope Cruz en Javier Bardem zaten aan tafel bij een aantal grote namen en schitterden als koppel.

Een groot moment tijdens de lunch van de Oscars. De Spaanse acteur Javier Bardem besteeg het podium samen met de andere genomineerden, waarna de presentator zijn vriendin Penélope Cruz naar voren riep. Het koppel poseerde voor een nu al historisch plaatje.

Javier Bardem is alvast een Spaanse Hollywoodlegende. Hij speelde onder meer in kaskrakers als No Country for Old men, Vicky Cristina Barcelona en Skyfall. Maar zijn vriendin Penélope Cruz moet allerminst voor hem onderdoen. Zij werd vooral bekend dankzij de films van de Spaanse regisseur Pedro Almodóvar. Na tien jaar samen zijn ze een van de meest geliefde Hollywood koppels.

Tijdens de lunch van de 94e editie van de Oscars werden ze dan ook overladen met knuffels, complimenten en begroetingen. De lunch ging door in het Fairmont hotel in Los Angeles in het bijzijn van de groten van de filmwereld. Guillermo del Toro, Will Smith, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Jessica Chastain of Steven Spielberg, om er maar een paar te noemen.Ook aan hun tafel was de geliefdheid van het Spaanse acteurskoppel duidelijk.

Ze zaten er onder meer met de regisseur Steven Spielberg en de acteur Will Smith. De Oscars worden dit jaar uitgereikt op maandag 28 Maart. De uitzending zal in Centraal Europa live te volgen zijn vanaf 2 uur ’s nachts. Javier Bardem werd genomineerd voor een Oscar als beste rol in de film Being The Ricardos. Penélope Cruz sleepte een nominatie in de wacht voor beste actrice in de film ‘Madres Paralelas’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.