De nieuwe intense parfumcollectie van Mercadona voor vrouwen en mannen

De nieuwe intense parfumcollectie van Mercadona voor vrouwen en mannen
Beeld: mercadona / web

De nieuwe intense parfumcollectie van Mercadona voor vrouwen en mannen

Mercadona blijft verrassende producten aanbieden binnen haar cosmeticalijn Deliplus. Naast krachtige gezichtsbehandelingen met anti-verouderingswerking, lanceert het bedrijf nu een nieuwe collectie exotische parfums voor mannen en vrouwen die opvallen door hun hoge duurzaamheid, de ‘Les Extrait’-lijn. Deze geurlijn brengt unieke geurelementen samen met een hoge concentratie aan essentiële oliën en aromatische stoffen, waardoor ze krachtiger en langer aanwezig zijn.

Voor de dames heeft Mercadona drie unieke geuren in de aanbieding: Ámbar, Vie en Petals. Elke geur heeft zijn eigen onderscheidende toon. Elke geur heeft een prijs van € 14 voor een flesje van 50 milliliter.

Extrait de parfum Petals

Petals heeft een vleugje roze peper voor frisheid en pit, in balans met iris. De geur opent met bergamot en citrus, gevolgd door iris, roos en jasmijn. De basisnoten van sandelhout, patchouli en amber geven het een rijk karakter. Petals is veelzijdig voor dagelijks gebruik, perfect voor lente en zomer.

Extrait de parfum Ámbar

Deze aantrekkelijke mix van vanille, amber en oudhout is langdurig. Met perzik- en sinaasappelbloesem voor een frisse start, gevolgd door rijke vanille en tonkaboon. De diepe basis van patchouli en oudhout geeft een sensuele gloed. Perfect voor koele herfst- en winterdagen, avondgelegenheden of een romantisch etentje.

Extrait de parfum Vie

Patchouli, sandelhout en witte muskus zorgen voor een sensuele en langdurige geur. Vie is een expressieve bloemengeur die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Het is elegant voor lente en zomer vanwege de kruidige ondertonen en perfect voor koudere dagen door de warme houtachtige noten.

Mannengeuren

Ook voor de moderne mannen heeft Mercadona met Deliplus drie nieuwe producten in het assortiment. Het gaat om Cuir, Velour en Metal. Net zoals bij de dames hebben deze flesjes een verkoopprijs van € 14 voor 50 milliliter.

Ga naar de inhoud