Supermarktketen Aldi test in Spanje thuisbezorging via Glovo

Supermarktketen Aldi test in Spanje thuisbezorging via Glovo
Beeld: 123rf

Supermarktketen Aldi test in Spanje thuisbezorging via Glovo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Duitse supermarktketen Aldi is in Spanje en buurland Portugal begonnen met een proefperiode om het thuisbezorgen te testen. Dat gebeurt via het bedrijf Glovo waarbij klanten de online bestelling 30 minuten later thuis kunnen verwachten. Voorlopig wordt de Aldi-Delivery alleen getest in de stad Barcelona in Spanje en Lissabon in Portugal.

Aldi is in Spanje en Portugal begonnen met thuisbezorging, althans de proefperiode. Voorlopig is dat tijdens de testfase alleen mogelijk in Barcelona en Lissabon maar als het een succes is zal het langzaam door heel Spanje worden uitgebreid.

Via het bezorgplatform Glovo kunnen klanten die Aldi artikelen online kopen de spullen al een half uur later thuisbezorgd hebben. De artikelen worden alleen verkocht via de smartphone app en website van Glovo die net zoals andere koeriersdiensten zoals Deliveroo met fiets en motorkoeriers producten thuisbezorgen.

Op dit moment bestaat het beschikbare aanbod uit bakkerijproducten, droogwaren, zuivel, hygiëne- en schoonheidsproducten, en zelfs schoonmaakmiddelen maar verwacht wordt dat dit snel zal groeien met ander producten van de discount supermarktketen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.