Search
menu
Search

Supermarktketen Aldi test in Spanje thuisbezorging via Glovo

Supermarktketen Aldi test in Spanje thuisbezorging via Glovo
Beeld: 123rf

Supermarktketen Aldi test in Spanje thuisbezorging via Glovo

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Duitse supermarktketen Aldi is in Spanje en buurland Portugal begonnen met een proefperiode om het thuisbezorgen te testen. Dat gebeurt via het bedrijf Glovo waarbij klanten de online bestelling 30 minuten later thuis kunnen verwachten. Voorlopig wordt de Aldi-Delivery alleen getest in de stad Barcelona in Spanje en Lissabon in Portugal.

Aldi is in Spanje en Portugal begonnen met thuisbezorging, althans de proefperiode. Voorlopig is dat tijdens de testfase alleen mogelijk in Barcelona en Lissabon maar als het een succes is zal het langzaam door heel Spanje worden uitgebreid.

Via het bezorgplatform Glovo kunnen klanten die Aldi artikelen online kopen de spullen al een half uur later thuisbezorgd hebben. De artikelen worden alleen verkocht via de smartphone app en website van Glovo die net zoals andere koeriersdiensten zoals Deliveroo met fiets en motorkoeriers producten thuisbezorgen.

Op dit moment bestaat het beschikbare aanbod uit bakkerijproducten, droogwaren, zuivel, hygiëne- en schoonheidsproducten, en zelfs schoonmaakmiddelen maar verwacht wordt dat dit snel zal groeien met ander producten van de discount supermarktketen.

Ga naar de inhoud