Nieuwe Netflix film ‘Hustle’ met Adam Sandler deels opgenomen op Mallorca

Nieuwe Netflix film ‘Hustle’ met Adam Sandler deels opgenomen op Mallorca
Beeld: Netflix

Nieuwe Netflix film ‘Hustle’ met Adam Sandler deels opgenomen op Mallorca

PALMA – De nieuwste Netflix-film die op 8 juni in première is gegaan op het streaming platform heeft niemand minder dan Adam Sandler in de hoofdrol. De film ‘Hustle’ of in het Spaans ‘Garra’ gaat over de wereld van professioneel basketbal en is deels op Mallorca opgenomen. Als je het Balearen eiland kent is deze film waarschijnlijk een feest van herkenning.

De film is bijna 2 uur lang (117 minuten) en werd in de zomer van 2021 op Mallorca opgenomen. Er werden o.a. opnames gemaakt bij sportcentrum Son Moix, de basketbalvelden van Es Rafal, de Gomila-trappen die naar de Paseo Marítimo van Palma gaan, de luchthaven Son Sant Joan en de wijk Nou Llevant. Er waren ook opname in Pollença dat werd getransformeerd in het koude Rusland (wie had dat gedacht midden in de zomer).

‘Garra’ (Hustle) is een sportdrama maar tevens een sportkomedie geregisseerd door filmmaker Jeremiah Zagar en met in de hoofdrollen Adam Sandler, de Spaanse NBA-speler Juancho Hernangómez (filmdebuut), Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall en María Botto. Adam Sandler speelt de rol van Stanley Beren die alles op alles zet om de Spaanse basketballer een succes te laten worden in de Verenigde Staten.

Juan Alberto “Juancho” Hernangómez is een Spaanse professionele basketbalspeler voor de Utah Jazz van de National Basketball Association en dus nu ook acteur. Hij speelde eerder voor Estudiantes van de Liga ACB en vertegenwoordigde het seniorenteam van Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.