Nieuwe Netflix film ‘Hustle’ met Adam Sandler deels opgenomen op Mallorca

Nieuwe Netflix film ‘Hustle’ met Adam Sandler deels opgenomen op Mallorca
Beeld: Netflix

Nieuwe Netflix film ‘Hustle’ met Adam Sandler deels opgenomen op Mallorca

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De nieuwste Netflix-film die op 8 juni in première is gegaan op het streaming platform heeft niemand minder dan Adam Sandler in de hoofdrol. De film ‘Hustle’ of in het Spaans ‘Garra’ gaat over de wereld van professioneel basketbal en is deels op Mallorca opgenomen. Als je het Balearen eiland kent is deze film waarschijnlijk een feest van herkenning.

De film is bijna 2 uur lang (117 minuten) en werd in de zomer van 2021 op Mallorca opgenomen. Er werden o.a. opnames gemaakt bij sportcentrum Son Moix, de basketbalvelden van Es Rafal, de Gomila-trappen die naar de Paseo Marítimo van Palma gaan, de luchthaven Son Sant Joan en de wijk Nou Llevant. Er waren ook opname in Pollença dat werd getransformeerd in het koude Rusland (wie had dat gedacht midden in de zomer).

‘Garra’ (Hustle) is een sportdrama maar tevens een sportkomedie geregisseerd door filmmaker Jeremiah Zagar en met in de hoofdrollen Adam Sandler, de Spaanse NBA-speler Juancho Hernangómez (filmdebuut), Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall en María Botto. Adam Sandler speelt de rol van Stanley Beren die alles op alles zet om de Spaanse basketballer een succes te laten worden in de Verenigde Staten.

Juan Alberto “Juancho” Hernangómez is een Spaanse professionele basketbalspeler voor de Utah Jazz van de National Basketball Association en dus nu ook acteur. Hij speelde eerder voor Estudiantes van de Liga ACB en vertegenwoordigde het seniorenteam van Spanje.

Ga naar de inhoud