Search
menu
Search

Taxichauffeur in Salou door Belgische toeristen ziekenhuis in geslagen

Oeps ... foto ontbreekt!

Taxichauffeur in Salou door Belgische toeristen ziekenhuis in geslagen

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Een 30-jarige taxichauffeur in de badplaats Salou aan de Costa Dorada is door twee Belgische vakantiegangers en een Spaanse toerist dusdanig toegetakeld dat deze op de intensive care moest worden opgenomen in het ziekenhuis in Tarragona. Er ontstond een woordenwisseling nadat de jongens blijkbaar niet in de rij wilden staan voor de taxi’s waarop de chauffeur weigerde hen mee te nemen in zijn taxi.

Twee Belgische mannen van 20 en 23 jaar hebben samen met een Spanjaard van 30 jaar een taxichauffeur geslagen geschopt en de lucht in getild om hem daarna hard met zijn hoofd op de grond te gooien. De taxichauffeur moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht waar hij meteen de intensive care in moest vanwege hoofdletsel.

Volgens de krant Diari de Tarragona ontstond er een woordenwisseling en daarna een vechtpartij tussen de drie mannen en de taxichauffeur omdat de toeristen weigerden in de rij te staan om op hun beurt te wachten voor een taxi. Het voorval deed zich voor bij de taxistandplaats naast de Font Lluminosa (verlichte fontein) bij het begin van de boulevard van Salou.

Nadat de mannen de taxichauffeur dusdanig hadden toegetakeld dat deze bewusteloos op de grond lag, renden twee van hen weg maar konden deze later door de politie worden opgepakt en gearresteerd. Datzelfde gold ook voor de derde persoon die echter al meteen kon worden opgepakt.

Ga naar de inhoud