Taxichauffeur in Salou door Belgische toeristen ziekenhuis in geslagen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Een 30-jarige taxichauffeur in de badplaats Salou aan de Costa Dorada is door twee Belgische vakantiegangers en een Spaanse toerist dusdanig toegetakeld dat deze op de intensive care moest worden opgenomen in het ziekenhuis in Tarragona. Er ontstond een woordenwisseling nadat de jongens blijkbaar niet in de rij wilden staan voor de taxi’s waarop de chauffeur weigerde hen mee te nemen in zijn taxi.

Twee Belgische mannen van 20 en 23 jaar hebben samen met een Spanjaard van 30 jaar een taxichauffeur geslagen geschopt en de lucht in getild om hem daarna hard met zijn hoofd op de grond te gooien. De taxichauffeur moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht waar hij meteen de intensive care in moest vanwege hoofdletsel.

Volgens de krant Diari de Tarragona ontstond er een woordenwisseling en daarna een vechtpartij tussen de drie mannen en de taxichauffeur omdat de toeristen weigerden in de rij te staan om op hun beurt te wachten voor een taxi. Het voorval deed zich voor bij de taxistandplaats naast de Font Lluminosa (verlichte fontein) bij het begin van de boulevard van Salou.

Nadat de mannen de taxichauffeur dusdanig hadden toegetakeld dat deze bewusteloos op de grond lag, renden twee van hen weg maar konden deze later door de politie worden opgepakt en gearresteerd. Datzelfde gold ook voor de derde persoon die echter al meteen kon worden opgepakt.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
dag/nacht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.