Search
menu
Search

Belgische vrouw steekt Belgische man met keukenmes in Benalmádena

In Arroyo de la Miel (Málaga) heeft een 51-jarige Belgische vrouw haar 65-jarige Belgische echtgenoot neergestoken met een keukenmes. De man heeft de aanval overleefd en de vrouw werd in haar vlucht aangehouden.
Beeld: Policia Nacional / Twitter

Belgische vrouw steekt Belgische man met keukenmes in Benalmádena

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Donderdagmiddag wisten veel mensen die op straat liepen in de Avenida San Rafael in Arroyo de la Miel, een dorp dat bij de gemeente Benalmádena in de provincie Málaga hoort, niet wat ze zagen en hoe ze moesten reageren toen een oudere man met een mes tussen zijn ribben al hevig bloedend om hulp schreeuwde. De man bleek een 65-jarige Belg te zijn die door zijn Belgische echtgenote was neergestoken met een keukenmes.

Een 65-jarige Belgische inwoner van Arroyo de la Miel is door zijn 51-jarige tevens Belgische vrouw met een keukenmes neergestoken maar heeft het voorval overleefd. Terwijl ambulancepersoneel de neergestoken man kon helpen en naar het ziekenhuis bracht, wist de politie de verdachte van de steekpartij aan te houden. De Belgische echtgenote had de woning verlaten en kon tijdens haar vlucht door de Nationale Politie worden aangehouden.

De zwaar bloedende Belgische man werd met het keukenmes tussen zijn ribben naar het Hospital Regional Universitario de Málaga ziekenhuis overgebracht waar hij ernstig verwond maar buiten levensgevaar is opgenomen.

Niemand weet nu nog wat de oorzaak was van de steekpartij maar het voorval heeft voor veel commotie gezorgd in de wijk waar het echtpaar woont. Over het algemeen gaat men er vanuit dat het Belgische echtpaar ruzie heeft gekregen en dat deze compleet uit de hand liep waarop de vrouw haar man met een keukenmes stak. Het is niet bekend of dit een aanval was of zelfverdediging.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?