Belgische vrouw steekt Belgische man met keukenmes in Benalmádena

In Arroyo de la Miel (Málaga) heeft een 51-jarige Belgische vrouw haar 65-jarige Belgische echtgenoot neergestoken met een keukenmes. De man heeft de aanval overleefd en de vrouw werd in haar vlucht aangehouden.
Beeld: Policia Nacional / Twitter

Belgische vrouw steekt Belgische man met keukenmes in Benalmádena

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Donderdagmiddag wisten veel mensen die op straat liepen in de Avenida San Rafael in Arroyo de la Miel, een dorp dat bij de gemeente Benalmádena in de provincie Málaga hoort, niet wat ze zagen en hoe ze moesten reageren toen een oudere man met een mes tussen zijn ribben al hevig bloedend om hulp schreeuwde. De man bleek een 65-jarige Belg te zijn die door zijn Belgische echtgenote was neergestoken met een keukenmes.

Een 65-jarige Belgische inwoner van Arroyo de la Miel is door zijn 51-jarige tevens Belgische vrouw met een keukenmes neergestoken maar heeft het voorval overleefd. Terwijl ambulancepersoneel de neergestoken man kon helpen en naar het ziekenhuis bracht, wist de politie de verdachte van de steekpartij aan te houden. De Belgische echtgenote had de woning verlaten en kon tijdens haar vlucht door de Nationale Politie worden aangehouden.

De zwaar bloedende Belgische man werd met het keukenmes tussen zijn ribben naar het Hospital Regional Universitario de Málaga ziekenhuis overgebracht waar hij ernstig verwond maar buiten levensgevaar is opgenomen.

Niemand weet nu nog wat de oorzaak was van de steekpartij maar het voorval heeft voor veel commotie gezorgd in de wijk waar het echtpaar woont. Over het algemeen gaat men er vanuit dat het Belgische echtpaar ruzie heeft gekregen en dat deze compleet uit de hand liep waarop de vrouw haar man met een keukenmes stak. Het is niet bekend of dit een aanval was of zelfverdediging.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.