Nieuwe Spaanse ‘El Gordo’ kerstloterij promotievideo gepresenteerd

Nieuwe Spaanse ‘El Gordo’ kerstloterij promotievideo gepresenteerd
Beeld: Europa Press

Nieuwe Spaanse ‘El Gordo’ kerstloterij promotievideo gepresenteerd

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Komende 22 december is het weer zover en zit heel Spanje en ook steeds meer buitenlanders voor de buis of het beeldscherm van de computer/tablet om te kijken naar de trekking van de El Gordo ofwel de kerstloterij 2021. Op die ene dag wordt er een prijzenpot verdeeld van maar liefst 2.408.000.000 (2,4 miljard) euro en met onderstaande video’s wordt de trekking dit jaar aangeprezen.

Elk jaar presenteert de Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) een videoboodschap om de Spanjaarden over te halen om mee te doen met de Kerstloterij ofwel de El Gordo die op 22 december plaatsvindt.

Ieder jaar weer wordt er veel gesproken en geschreven over de ‘spot’ of videoboodschap en ook dit jaar is het weer zover want in plaats van een trieste of emotionele video, heeft men dit jaar gekozen voor een video met veel (Spaanse) humor. 

De hoofdrol speelt een echtpaar dat op vakantie is in een Spaanse badplaats en een virtuele assistent op een smartphone waarbij niet duidelijk is of het om Siri gaat of over Ok Google.

Zo is te zien hoe de man elke keer iets vraagt aan de virtuele assistent zoals op het strand, in de supermarkt, in een winkel, op een boot, bij het vissen, in de chiringuito etc. net zolang tot zijn vrouw er genoeg van heeft en zelf iets vraagt over de El Gordo.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.