Search
menu
Search

Voorbeelden nieuwbouwwoningen vanaf 39.900 euro aan de Spaanse kust

Voorbeelden nieuwbouwwoningen vanaf 39.900 euro aan de Spaanse kust
Beeld: idealista.es / web

Voorbeelden nieuwbouwwoningen vanaf 39.900 euro aan de Spaanse kust

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Bij het woningportaal idealiste.es, waar ontelbaar veel woningen te koop worden aangeboden, hebben ze een lijst samengesteld met koopwoningen die aan de kust liggen en al te koop zijn vanaf 39.900 euro. Voor dat geld kun je uiteraard geen appartement aan de Costa Blanca, Costa Brava of Costa del Sol verwachten, maar ook in die streken zijn goedkope woningen te vinden. We geven enkele voorbeelden van goedkope opties aan de Spaanse Costa.

Of het nu gaat om hoofdwoningen, vakantiehuizen of investeringen voor toeristische mogelijkheden, het hebben van een woning aan het strand kan tal van mogelijkheden bieden, vooral tijdens de zomerperiode. Als je van plan bent om een nieuwe woning aan het Spaanse strand te kopen, vind je op idealista.es meer dan 3.000 nieuwe eigendommen langs de gehele Spaanse kustlijn. De prijzen variëren van 39.900 euro tot 350.000 euro. Richt je aandacht op je favoriete steden en ontdek je droomhuis aan de verrassende kust in Galicië om te genieten van het water in het noorden, of aan de Middellandse Zeekust als je een voorkeur hebt voor warmer water.

Galicië vanaf 39.900 euro

Beginnend in Noordwest-Spanje staat dit appartement te koop in Galicië. Het is ideaal gelegen aan het Langosteira-strand in Fisterra (provincie La Coruña), en wordt aangeboden voor de prijs van 39.900 euro. Het appartement beschikt over een badkamer, een slaapkamer, een volledig gemeubileerde en uitgeruste open keuken, een woon-eetkamer en een balkon. De woning kenmerkt zich door een gemiddelde kwaliteitsafwerking en goede voorzieningen, waaronder individuele verwarming en boiler. Bovendien zijn de garage en berging inbegrepen in de verkoopprijs. De totale oppervlakte van het appartement bedraagt 69 vierkante meter.

Andalusië vanaf 49.800 euro

Aan de andere kant van het Spaanse vasteland, specifiek in Zújar in de provincie Granada (Andalusië), vind je deze duplex die te koop is voor 49.800 euro. De 139 vierkante meter grote woning is verdeeld in een woon-eetkamer, keuken, drie slaapkamers en drie badkamers. Opmerkelijk is dat een parkeerplaats bij de verkoopprijs is inbegrepen. Daarnaast is de locatie uitermate strategisch, aangezien het zeer dicht bij het Negratín-stuwmeer ligt. Hierdoor kun je genieten van het strand van Freila en de stranden van El Negratín.

Galicië vanaf 62.000 euro

Dit appartement staat voor 62.000 euro te koop in Burela, in de provincie Lugo (Galicië). Het betreft een nieuw gebouwde woning, gelegen tussen zee en bergen. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee badkamers, twee slaapkamers, verwarming, parketvloeren, dubbele beglazing en ingebouwde kasten, onder andere voorzieningen. Bovendien zijn een parkeerplaats en twee opslagruimtes inbegrepen in de verkoopprijs. Het appartementengebouw heeft een gemeenschappelijk terras. De totale oppervlakte van het appartement bedraagt 95 vierkante meter.

Valencia regio vanaf 76.000 euro

Deze woning staat voor 76.000 euro te koop in Cabanes, in de provincie Castellón aan de Costa del Azahar (Valencia regio). Het bevindt zich in het Torre La Sal-gebied, slechts 650 meter van het Ribera-strand. Het appartement, met een modern architectonisch ontwerp, heeft een woon-eetkamer, een gemeubileerde open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een open terras. Daarnaast hebben alle appartementen in dit nieuwbouwproject een parkeerplaats en een opslagruimte. De woning is gelegen in een privécomplex met een zwembad, groene ruimtes en speeltuinen voor kinderen, en heeft een totale oppervlakte van 74 vierkante meter.

Murcia vanaf 88.800 euro

In de regio Murcia, specifiek in Los Alcázares, staat voor een bedrag van 88.800 euro deze woning te koop. Deze nieuw gebouwde woning van 172 vierkante meter is verspreid over drie verdiepingen, met een kelder die als garage dienst doet, en omvat twee slaapkamers, een badkamer, een terras dat toegang geeft tot de woning en een dakterras. De locatie is ideaal, omdat het zich bevindt in een opkomende wijk naast stranden zoals Playa de la Concha, Playa del Espejo en Playa de los Narejos.

Bekijk HIER meer goedkope woningen (in het Nederlands)

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met Idealista, maar plaatst regelmatig artikelen die door deze Spaanse website en woningportaal gepubliceerd worden, omdat we vinden dat deze voor onze lezers interessant genoeg zijn om te vertalen.

Ga naar de inhoud