Dochter aangehouden voor het in stukken snijden moeder bij Madrid

Twitter
Beeld: Twitter

Dochter aangehouden voor het in stukken snijden moeder bij Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op televisie was de dochter huilend te zien nadat de politie het in stukken gesneden en hoofdloos lichaam vond van haar moeder maar later is gebleken dat zij samen met haar vriend de 70-jarige vrouw hebben vermoord. Deze verschrikkelijke moord vond plaats in gemeente Chapinería ten westen van Madrid.

Het duurde niet lang na de vondst van het zwaar verminkte lichaam van de oudere vrouw of de Guardia Civil kon een van haar dochters en haar huidige vriend aanhouden voor de verschrikkelijke dood van de 70-jarige Luisa C.V. 

De 38-jarige vriend Emilio R.M. van de 34-jarige dochter África F.C. was geen onbekende bij de politie omdat hij geregistreerd staat vanwege partnergeweld. Ook de dochter van Luisa was bekend bij de politie vanwege verbaal en fysiek geweld naar haar moeder toe.

Terwijl het moordende tweetal in voorlopige hechtenis is genomen is de politie op zoek naar het hoofd van de vrouw waarvan het lichaam in stukken gesneden werd teruggevonden op nog geen 500 meter van haar woning in de nog geen 2.400 inwoners tellende dorp Chapinería in de westelijke bergen van Madrid.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.