Dochter aangehouden voor het in stukken snijden moeder bij Madrid

Twitter
Beeld: Twitter

Dochter aangehouden voor het in stukken snijden moeder bij Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op televisie was de dochter huilend te zien nadat de politie het in stukken gesneden en hoofdloos lichaam vond van haar moeder maar later is gebleken dat zij samen met haar vriend de 70-jarige vrouw hebben vermoord. Deze verschrikkelijke moord vond plaats in gemeente Chapinería ten westen van Madrid.

Het duurde niet lang na de vondst van het zwaar verminkte lichaam van de oudere vrouw of de Guardia Civil kon een van haar dochters en haar huidige vriend aanhouden voor de verschrikkelijke dood van de 70-jarige Luisa C.V. 

De 38-jarige vriend Emilio R.M. van de 34-jarige dochter África F.C. was geen onbekende bij de politie omdat hij geregistreerd staat vanwege partnergeweld. Ook de dochter van Luisa was bekend bij de politie vanwege verbaal en fysiek geweld naar haar moeder toe.

Terwijl het moordende tweetal in voorlopige hechtenis is genomen is de politie op zoek naar het hoofd van de vrouw waarvan het lichaam in stukken gesneden werd teruggevonden op nog geen 500 meter van haar woning in de nog geen 2.400 inwoners tellende dorp Chapinería in de westelijke bergen van Madrid.

Ga naar de inhoud