Decathlon levert binnen twee uur thuis na online verkoop

Decathlon levert binnen twee uur thuis na online verkoop
Beeld: Decathlon.es

MADRID – De Franse sport- en vrijetijdskleding en accessoires winkel Decathlon is in Spanje begonnen met een nieuwe service van thuisbezorgen van de online verkopen. Dat kan gebeuren op dezelfde dag en/of binnen een of twee uren op sommige plaatsen en andere gebieden binnen twee uur tijd. 

Winkelen bij Decathlon is voor sommige mensen in Spanje een leuke aangelegenheid maar het kan ook stressvol en veel duurder zijn dan normaal omdat men vaak met teveel artikelen thuis komt en er vaak zoveel keuze is dat men ter plaatse in de winkel niet kan kiezen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het online kopen bij Decathlon.

Klanten kunnen kiezen voor bepaalde services zoals ‘clica y recoga’ ofwel klikken en afhalen wat gratis is en of 2-3 dagen duurt of ‘express’ in een uur tijd. Bij het thuisbezorgen kunnen klanten in Madrid, Barcelona en Sevilla kiezen voor de ‘entrega en el mismo día’ ofwel het op dezelfde dag thuis laten bezorgen met een meerprijs van 4,99 euro. Voor datzelfde bedrag kan men in Madrid, Barcelona en Sevilla ook kiezen voor de ‘entrega 24h’ ofwel thuis bezorgen binnen 24 uur tijd, voor de kopers die niet zo’n haast hebben.

Leestip: De Decathlon in Spanje

Dan bestaat nu ook het nieuwe ‘entrega mismo día’ ofwel het op dezelfde dag thuis laten bezorgen voor andere gebieden in Spanje met een meerprijs van 6,99 euro. Dat gebeurt dan wel binnen bepaalde timeslots, te weten tussen 11 en 13 uur of 15 en 17 uur of 18 en 20 uur of 20 en 22 uur van maandag tot en met vrijdag. Deze mogelijkheid geldt nu nog alleen voor de regio’s Madrid, Catalonië, Valencia, Vigo, Zaragoza, Sevilla, Gran Canaria, Tenerife en Mallorca.

Het standaard thuis laten bezorgen ofwel ‘entrega estándar’ geldt voor heel Spanje en heeft een kostprijs van 2,99 euro en vanaf 20 euro aanschaf gratis met een levertijd van 2 werkdagen.

Meer informatie over de thuisbezorgen mogelijkheden lees je (in het Spaans) op deze pagina.

Decathlon heeft op dit moment in Spanje 169 winkels die verspreid door heel het land te vinden zijn en waar zo’n 11.000 mensen werken.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.