skip to Main Content
Jager verdronken bij reddingspoging van zijn honden in Castellón
CPBC / Twitter

Jager verdronken bij reddingspoging van zijn honden in Castellón

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CASTELLÓN – Donderdagmorgen is in de omgeving die bekend staat als Vall d’Uixó ten zuiden van de stad Castellón in de Comunidad Valenciana een 69-jager om het leven gekomen. De man verdronk in zijn poging om zijn honden uit een groot waterreservoir te halen.

Volgens de krant El Confidencial was de man samen met een vriend aan het jagen in de Vall d’Uixó. Op een gegeven moment raakten zijn honden in het waterreservoir terecht waarop de jager geen moment nadacht en in het water sprong om zijn honden van een verdrinkingsdood te redden.

Terwijl de jager een poging deed om zijn honden te redden slaagde hij daar niet in. Aangezien de bodem en randen van het waterreservoir bedekt zijn met een dikke laag plastic gleed de man uit en kon hij er niet in slagen om uit het water te komen waarna hij verdronk. Blijkbaar slaagde zijn vriend er ook niet in om iets te doen. De honden slaagden er echter wel in om zelf uit het water te komen.

Toen de 112 nooddienst was gebeld en brandweer met duikers en ambulancepersoneel zich naar de plaats van het waterreservoir haasten, was het al te laat en kon men niets anders doen dan de dood van de jager bevestigen. De politie gaat uit van een ongeval maar is toch een onderzoek gestart naar het voorval.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. mijn innige deelneming aan zijn familie .
    Wat een spijtig ongeval ,een man die hield van zijn honden ,zijn honden wilden redden en zelf het niet gered heeft .Voor mij verdiend hij een dikke merci Een echte held ¡¡¡

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken