Jager verdronken bij reddingspoging van zijn honden in Castellón

Jager verdronken bij reddingspoging van zijn honden in Castellón
Beeld: CPBC / Twitter

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

CASTELLÓN – Donderdagmorgen is in de omgeving die bekend staat als Vall d’Uixó ten zuiden van de stad Castellón in de Comunidad Valenciana een 69-jager om het leven gekomen. De man verdronk in zijn poging om zijn honden uit een groot waterreservoir te halen.

Volgens de krant El Confidencial was de man samen met een vriend aan het jagen in de Vall d’Uixó. Op een gegeven moment raakten zijn honden in het waterreservoir terecht waarop de jager geen moment nadacht en in het water sprong om zijn honden van een verdrinkingsdood te redden.

Terwijl de jager een poging deed om zijn honden te redden slaagde hij daar niet in. Aangezien de bodem en randen van het waterreservoir bedekt zijn met een dikke laag plastic gleed de man uit en kon hij er niet in slagen om uit het water te komen waarna hij verdronk. Blijkbaar slaagde zijn vriend er ook niet in om iets te doen. De honden slaagden er echter wel in om zelf uit het water te komen.

Toen de 112 nooddienst was gebeld en brandweer met duikers en ambulancepersoneel zich naar de plaats van het waterreservoir haasten, was het al te laat en kon men niets anders doen dan de dood van de jager bevestigen. De politie gaat uit van een ongeval maar is toch een onderzoek gestart naar het voorval.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Femke

mijn innige deelneming aan zijn familie .
Wat een spijtig ongeval ,een man die hield van zijn honden ,zijn honden wilden redden en zelf het niet gered heeft .Voor mij verdiend hij een dikke merci Een echte held ¡¡¡

Wizza

Is er eens een keer een (gedeeltelijk) goede jager met gevoel voor zijn honden, verdrinkt hij weer.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.