Een dorp met 40 huizen in Alicante via Wallapop te koop

Een dorp met 40 huizen in Alicante via Wallapop te koop
Beeld: Wikimedia

Een dorp met 40 huizen in Alicante via Wallapop te koop

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Terwijl de meest woningen op internet te koop worden aangeboden op platforms als Idealista of Fotocasa besloot de eigenaar van de Colonia de Santa Eulalia dit op een andere manier te doen. Zij kozen voor de smartphone app Wallapop, een Spaanse app waarop men van alles en nog wat te koop kan aanbieden in Spanje. Het is echter wel het duurste object wat ooit te koop heeft gestaan op Wallapop .

De Colonia de Santa Eulalia ligt tussen de gemeenten Villena en Sax in de comarca Alto Vinalopó in de provincie Alicante. Het gaat om een klein dorp op een oppervlakte van 275 ha. met 40 woningen, een kleine kerk, een paleis, een casino, een opslagloods, een kleine fabriek en een postkantoor. Vroeger woonden er tot 200 mensen maar nu ligt het er verlaten bij.

Ondanks dat het dorp wordt aangeboden op een smartphone platform wil dat niet zeggen dat het voor ieders bankrekening is want de vraagprijs is maar liefst 90 miljoen euro. Bekijk de advertentie van de verkoper Raul G. HIER . De vraag is of het om een echte advertentie gaat of niet, de krant ABC deed er in ieder geval wel melding van.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.