Search
menu
Search

Een dorp met 40 huizen in Alicante via Wallapop te koop

Oeps ... foto ontbreekt!

Een dorp met 40 huizen in Alicante via Wallapop te koop

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Terwijl de meest woningen op internet te koop worden aangeboden op platforms als Idealista of Fotocasa besloot de eigenaar van de Colonia de Santa Eulalia dit op een andere manier te doen. Zij kozen voor de smartphone app Wallapop, een Spaanse app waarop men van alles en nog wat te koop kan aanbieden in Spanje. Het is echter wel het duurste object wat ooit te koop heeft gestaan op Wallapop.

De Colonia de Santa Eulalia ligt tussen de gemeenten Villena en Sax in de comarca Alto Vinalopó in de provincie Alicante. Het gaat om een klein dorp op een oppervlakte van 275 ha. met 40 woningen, een kleine kerk, een paleis, een casino, een opslagloods, een kleine fabriek en een postkantoor. Vroeger woonden er tot 200 mensen maar nu ligt het er verlaten bij.

Ondanks dat het dorp wordt aangeboden op een smartphone platform wil dat niet zeggen dat het voor ieders bankrekening is want de vraagprijs is maar liefst 90 miljoen euro. Bekijk de advertentie van de verkoper Raul G. HIER. De vraag is of het om een echte advertentie gaat of niet, de krant ABC deed er in ieder geval wel melding van.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?