Netflix kondigt datum deel 4 ‘La Casa de Papel’ aan

Oeps ... foto ontbreekt!

Netflix kondigt datum deel 4 ‘La Casa de Papel’ aan

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Heb je deel 1, 2 en 3 al (meerdere) bekeken van de Netflix serie ‘La Casa de Papel’ en wacht je met smart op deel 4 dan heeft Netflix alvast een vervroegd kerstcadeau. Eerder schreven wij dat er geruchten waren dat deel 4 ergens in januari 2020 op Netflix te zien zou zijn, nu heeft Netflix officieel de premieredatum aangekondigd en dat is niet januari.

Iedereen hoopte dat de geruchten correct waren maar helaas, deel 4 van ‘Money Heist’ ofwel ‘La Casa de Papel’ is niet vanaf januari 2020 te zien maar pas drie maanden later. Netflix heeft bekend gemaakt dat de eerste uitzending te zien zal zijn op 3 april 2020. En dat doet Netflix met een korte video.

34 miljoen fans wereldwijd van El Profesor, Tokio, Lisboa, Moscu, Berlin, Rio, Nairobi, Denver etc. zullen dus langer moeten wachten dan gedacht. Het is ook nog niet bekend wat het verhaal dit keer wordt en welke avonturen de hoofdrolspelers zullen beleven. Maar Netflix zou Netflix niet zijn als ze regelmatig video-updates plaatsen en hints geven.

Deel 5

Er komt na het vierde deel nog een vijfde deel waarvan de uitzenddatum uiteraard nog niet bekend is gemaakt. Volgens de website moeten de opnames voor deel vijf rond dezelfde tijd beginnen wanneer deel vier bij Netflix wordt uitgezonden. 

Eigenlijk was een vijfde deel ook wel te verwachten bij Netflix want ‘La casa de Papel’ is de meest bekeken en populaire niet Engels gesproken serie van het streaming platform. Wie weet komt er na deel vijf ook nog wel een deel zes maar dat hangt af van Netflix, de producers en de makers van de succesvolle Spaanse serie.

Ga naar de inhoud