Vechten om de Kerstman te zien in Alicante

Vechten om de Kerstman te zien in Alicante
Beeld: Freepik

Vechten om de Kerstman te zien in Alicante

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Wat een feestje moet zijn voor de kinderen is een aangelegenheid voor de ouders om problemen te maken, zo blijkt bij het huis van de Kerstman in Alicante. Dit weekend was de computer die de nummers uitgeeft kapot waardoor er lange rijen stonden en ouders met hun kinderen voordrongen om Santa Claus te zien. Dat zorgde meerdere keren ervoor dat de organisatie de politie erbij moest halen.

De ‘Casa de Papá Noel’ in het Panteón de Quijano in Alicante hoort een kinderfeestje te zijn om een glimlach op het gezicht te toveren van de duizenden kinderen die de Kerstman in persoon willen leren kennen. Helaas is de organisatie niet echt goed geregeld, was de computer kapot en konden de assistenten de drukte niet aan.

Het apparaat dat de nummers voor de wachtende mensen moet uitgeven was dit weekend kapot. Dat zorgde ervoor dat de organisatie echt moest gaan werken om rijen  te maken maar dat zorgde er ook voor dat veel ouders ongeduldig werden, woordenwisselingen kregen en zelfs met elkaar op de vuist gingen … en dat alles in het bijzijn van hun kinderen die alleen maar de Kerstman wilden zien.

De organisatie van de ‘Casa de Papá Noel’ heeft dit weekend regelmatig de politie moeten bellen omdat het compleet uit de hand liep. Er werd door de ouders veel geklaagd op de sociale media over de situatie terwijl men ook niet echt tevreden was met hoe de hulpjes van de Kerstman omgingen met de kinderen.

Eerder waren er ook al problemen rondom het optreden van de zangeres Malaletra (de naam zegt het al) omdat zij in haar liedjes tijdens haar show bij het huis van de Kerstman zong over het gebruik van drugs met teksten zoals ‘la droga es peligrosa y divertida y en la calle está prohibida’ ofwel ‘drugs zijn gevaarlijk maar leuk en niet toegestaan op straat te gebruiken’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.