Vechten om de Kerstman te zien in Alicante

Vechten om de Kerstman te zien in Alicante
Beeld: Freepik

ALICANTE – Wat een feestje moet zijn voor de kinderen is een aangelegenheid voor de ouders om problemen te maken, zo blijkt bij het huis van de Kerstman in Alicante. Dit weekend was de computer die de nummers uitgeeft kapot waardoor er lange rijen stonden en ouders met hun kinderen voordrongen om Santa Claus te zien. Dat zorgde meerdere keren ervoor dat de organisatie de politie erbij moest halen.

De ‘Casa de Papá Noel’ in het Panteón de Quijano in Alicante hoort een kinderfeestje te zijn om een glimlach op het gezicht te toveren van de duizenden kinderen die de Kerstman in persoon willen leren kennen. Helaas is de organisatie niet echt goed geregeld, was de computer kapot en konden de assistenten de drukte niet aan.

Het apparaat dat de nummers voor de wachtende mensen moet uitgeven was dit weekend kapot. Dat zorgde ervoor dat de organisatie echt moest gaan werken om rijen  te maken maar dat zorgde er ook voor dat veel ouders ongeduldig werden, woordenwisselingen kregen en zelfs met elkaar op de vuist gingen … en dat alles in het bijzijn van hun kinderen die alleen maar de Kerstman wilden zien.

De organisatie van de ‘Casa de Papá Noel’ heeft dit weekend regelmatig de politie moeten bellen omdat het compleet uit de hand liep. Er werd door de ouders veel geklaagd op de sociale media over de situatie terwijl men ook niet echt tevreden was met hoe de hulpjes van de Kerstman omgingen met de kinderen.

Eerder waren er ook al problemen rondom het optreden van de zangeres Malaletra (de naam zegt het al) omdat zij in haar liedjes tijdens haar show bij het huis van de Kerstman zong over het gebruik van drugs met teksten zoals ‘la droga es peligrosa y divertida y en la calle está prohibida’ ofwel ‘drugs zijn gevaarlijk maar leuk en niet toegestaan op straat te gebruiken’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

3
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Fer van Herwaarden

haha sjonge jonge, dit laat weer eens mooi zien hoe hypocriet die hele kerst is…

Dubois

Bedroevende mentaliteit! Het egoïsme krijgt de bovenhand in het dagelijkse leven! Wat een voorbeeld voor de opgroeiende jeugd.

Koos

Ouders geven het slechte voorbeeld en de kindertjes nemen dat gewoon weer over. En dat met steeds meer dingen waar een ruzie helemaal niet nodig is. Ook bij het jeugd voetbal slaan de ouders elkaar voor de kop in het bijzijn van de kinderen. En ik heb het bij de kermis ook al een paar keer mogen zien. Het gedrag van de mens gaat door de jaren heen niet vooruit maar juist achteruit.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.