Search
menu
Search

Vechten om de Kerstman te zien in Alicante

Oeps ... foto ontbreekt!

Vechten om de Kerstman te zien in Alicante

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Wat een feestje moet zijn voor de kinderen is een aangelegenheid voor de ouders om problemen te maken, zo blijkt bij het huis van de Kerstman in Alicante. Dit weekend was de computer die de nummers uitgeeft kapot waardoor er lange rijen stonden en ouders met hun kinderen voordrongen om Santa Claus te zien. Dat zorgde meerdere keren ervoor dat de organisatie de politie erbij moest halen.

De ‘Casa de Papá Noel’ in het Panteón de Quijano in Alicante hoort een kinderfeestje te zijn om een glimlach op het gezicht te toveren van de duizenden kinderen die de Kerstman in persoon willen leren kennen. Helaas is de organisatie niet echt goed geregeld, was de computer kapot en konden de assistenten de drukte niet aan.

Het apparaat dat de nummers voor de wachtende mensen moet uitgeven was dit weekend kapot. Dat zorgde ervoor dat de organisatie echt moest gaan werken om rijen  te maken maar dat zorgde er ook voor dat veel ouders ongeduldig werden, woordenwisselingen kregen en zelfs met elkaar op de vuist gingen … en dat alles in het bijzijn van hun kinderen die alleen maar de Kerstman wilden zien.

De organisatie van de ‘Casa de Papá Noel’ heeft dit weekend regelmatig de politie moeten bellen omdat het compleet uit de hand liep. Er werd door de ouders veel geklaagd op de sociale media over de situatie terwijl men ook niet echt tevreden was met hoe de hulpjes van de Kerstman omgingen met de kinderen.

Eerder waren er ook al problemen rondom het optreden van de zangeres Malaletra (de naam zegt het al) omdat zij in haar liedjes tijdens haar show bij het huis van de Kerstman zong over het gebruik van drugs met teksten zoals ‘la droga es peligrosa y divertida y en la calle está prohibida’ ofwel ‘drugs zijn gevaarlijk maar leuk en niet toegestaan op straat te gebruiken’.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?