Nieuwe Spaanse thrillerserie ‘El desorden que dejas’ vanaf 11 december op Netflix

Nieuwe Spaanse thrillerserie 'El desorden que dejas' vanaf 11 december op Netflix
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse thrillerserie ‘El desorden que dejas’ vanaf 11 december op Netflix

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf vrijdag 11 december kunnen de fans van Spaanse series weer voor de televisie of scherm gaan zitten om te genieten van een nieuwe Spaanse thrillerserie genaamd ‘El desorden que dejas’ (letterlijk: de rotzooi die je achterlaat). De serie is bedacht door de maker Carlos Montero van de populaire Netflix serie ‘Elite’ en vertelt het verhaal dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van de bedenker uit 2016.

De hoofdrollen is weggelegd voor de in Spanje bekende actrice Inma Cuesta (o.a. Criminal: Spain bij Netflix). De spannende serie bestaat uit acht afleveringen en vertelt het verhaal van Raquel (Inma Cuesta) die als lerares literatuur in het geboortedorp van haar echtgenoot in Galicië les gaat geven.

Raquel neemt het werk over van een collega die op een zeer vreemde manier zelfmoord heeft gepleegd. Naarmate het verhaal vordert wordt duidelijk dat het overlijden van haar collega misschien wel helemaal geen zelfmoord was. Raquel begint op een gegeven moment en naarmate ze meer informatie verzameld ook te vrezen voor haar eigen leven.

Naast Inma Cuesta spelen ook Bárbara Lennie (El Reino), Tamar Novas (Los abrazos rotos, Mar Adentro), Arón Piper (Elite) en Roberto Enríquez (Vis a Vis en The Pier) rollen in deze achtdelige spannende in het mystieke noord-westen van Spanje opgenomen serie.

Meer spoilers willen we niet geven dus dat wordt het weekend weer binge-watching op de bank. Toch even een opwarmer met de trailer dan:

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.