Search
menu
Search

Nieuwe Spaanse thrillerserie ‘El desorden que dejas’ vanaf 11 december op Netflix

Nieuwe Spaanse thrillerserie 'El desorden que dejas' vanaf 11 december op Netflix
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse thrillerserie ‘El desorden que dejas’ vanaf 11 december op Netflix

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf vrijdag 11 december kunnen de fans van Spaanse series weer voor de televisie of scherm gaan zitten om te genieten van een nieuwe Spaanse thrillerserie genaamd ‘El desorden que dejas’ (letterlijk: de rotzooi die je achterlaat). De serie is bedacht door de maker Carlos Montero van de populaire Netflix serie ‘Elite’ en vertelt het verhaal dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van de bedenker uit 2016.

De hoofdrollen is weggelegd voor de in Spanje bekende actrice Inma Cuesta (o.a. Criminal: Spain bij Netflix). De spannende serie bestaat uit acht afleveringen en vertelt het verhaal van Raquel (Inma Cuesta) die als lerares literatuur in het geboortedorp van haar echtgenoot in Galicië les gaat geven.

Raquel neemt het werk over van een collega die op een zeer vreemde manier zelfmoord heeft gepleegd. Naarmate het verhaal vordert wordt duidelijk dat het overlijden van haar collega misschien wel helemaal geen zelfmoord was. Raquel begint op een gegeven moment en naarmate ze meer informatie verzameld ook te vrezen voor haar eigen leven.

Naast Inma Cuesta spelen ook Bárbara Lennie (El Reino), Tamar Novas (Los abrazos rotos, Mar Adentro), Arón Piper (Elite) en Roberto Enríquez (Vis a Vis en The Pier) rollen in deze achtdelige spannende in het mystieke noord-westen van Spanje opgenomen serie.

Meer spoilers willen we niet geven dus dat wordt het weekend weer binge-watching op de bank. Toch even een opwarmer met de trailer dan:

Ga naar de inhoud