Pretpark Port Aventura aan de Costa Dorada gaat dit jaar niet meer open

Pretpark Port Aventura aan de Costa Dorada gaat dit jaar niet meer open
Beeld: PortAventura / Twitter

Pretpark Port Aventura aan de Costa Dorada gaat dit jaar niet meer open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het grootste en bekendste pretpark van Spanje is PortAventura dat samen met Ferrari Land en het waterpark Caribe Aquatic Park de referentie is voor plezier aan de Costa Dorada. De bedrijfsleiding heeft aangegeven dat ze dit jaar niet meer open gaan. 

In principe wilde het pretpark op 5 december weer de deuren openen om tijdens het kerstseizoen de bezoekers nog de gelegenheid te geven voor een leuk dagje uit maar de aangescherpte corona-maatregelen in Catalonië voorkomen een nieuwe opening.

PortAventura heeft met deze nieuwe sluiting het slechtste en kortste seizoen van haar bestaan afgesloten. Het pretpark aan de Costa Dorada was open van 8 juli tot 16 oktober maar moeste de maanden daarvoor en daarna noodgedwongen sluiten vanwege de regionale en landelijke corona-maatregelen waaronder de noodtoetsand en regionale lockdowns. 

Maar PortAventura had nog hoop dat ze op 5 december weer open konden gaan om in ieder geval het winterseizoen nog te kunnen openen maar nadat de regionale overheid van Catalonië de corona-maatregelen verlengd heeft, werd besloten het pretpark voor de rest van het jaar gesloten te houden. De nieuwe openingsdatum staat gepland voor 27 maart 2021.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.