Search
menu
Search

Verkleed door de straten van Benidorm rennen tijdens de Christmas Run

Verkleed door de straten van Benidorm rennen tijdens de Christmas Run
Beeld: Grupo Brotons / web

Verkleed door de straten van Benidorm rennen tijdens de Christmas Run

Wist je dat Benidorm naast strand- en terrastoerisme ook een geweldige plek is voor sportliefhebbers? Elk jaar organiseert Grupo Brotons, met steun van de gemeente Benidorm, de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2023. Deze hilarische hardloopwedstrijd vindt plaats op 17 december en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers. Dus trek je sportschoenen aan en bereid je voor op een dag vol plezier, lachen en natuurlijk… cadeautjes!

Benidorm is niet alleen een populaire vakantiebestemming voor zonaanbidders, maar ook voor sportievelingen. Met zijn milde klimaat en prachtige stranden is het de ideale plek voor allerlei buitenactiviteiten. En wat is er nu leuker dan een hardloopwedstrijd langs de kustlijn van deze bruisende stad?

De San Silvestre is een traditionele hardloopwedstrijd die elk jaar wordt georganiseerd op 31 december, de laatste dag van het jaar. Het begon allemaal in Madrid in 1964 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. In Spanje alleen al worden er meer dan 200 San Silvestre-races georganiseerd, waar duizenden mensen aan deelnemen. En Benidorm is geen uitzondering!

Christmas Run Benidorm 2023

De Christmas Run Benidorm 2023 is een van de populairste San Silvestre-races in Spanje. En dat is niet voor niets! Deze race combineert sport en plezier op een unieke manier. Het is niet zomaar een hardloopwedstrijd, het is een feestje waar iedereen welkom is. Of je nu een ervaren hardloper bent of gewoon wilt genieten van een gezellige dag met familie en vrienden, deze race is voor jou!

Wat is er nu leuker dan een kerstoutfit dragen, terwijl je rent langs het strand? Bij de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2023 is het dragen van een feestelijke outfit zelfs verplicht! Dus haal je kersttrui, rendiergewei en kerstmuts, maar tevoorschijn en maak je klaar voor een dag vol plezier en lachen.

Het parcours van de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2023 is 5 kilometer lang en loopt langs de kustlijn van Benidorm. Het begint op de Avenida Europa en eindigt op de Paseo Levante, waar ook de start- en finishboog staat. Het parcours is volledig vlak en verhard, wat het perfect maakt voor zowel ervaren als beginnende hardlopers.

Het parcours van de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2023 biedt niet alleen een prachtig uitzicht op zee, maar ook veel publiek dat je aanmoedigt. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker dan rennen met de zon op je gezicht en de wind in je haren? Deze race is niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor je humeur!

Schrijf je nu in!

Wil jij deelnemen aan de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2023? Schrijf je dan nu in via de website van Grupo Brotons. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals deelname aan de race, wandeltochten, nordic walking en kinderraces. Dus nodig je vrienden en familie uit en beleef samen een onvergetelijke dag in Benidorm!

Altea en El Campello op 27 en 31 december

Kun je op 17 december niet aanwezig zijn in Benidorm, geen paniek, tien dagen later op 27 december kun je meedoen aan de 10e editie van de San Silvestre de Altea. De start en finish, evenals de kinderraces, zijn dit jaar verplaatst naar de Plaza de Els Esports, waar om 18.30 uur de races van de verschillende lagere categorieën beginnen en om 20.30 uur vertrek naar de sterrentest, met een route die door enkele van de hoofdstraten van Altea loopt en met een afstand van niet meer dan 4 kilometer. Inschrijven kan HIER.

En als je ook niet aanwezig kunt zijn op 27 december in Altea is er nog een mogelijkheid. Op 31 december wordt de San Silvestre Villa de El Campello gehouden. Het gaat hier, net zoals in Benidorm, om een route van 5 kilometer, met meerdere categorieën waarin je mee kunt doen. Inschrijven kan HIER.

Ga naar de inhoud