Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca

Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca
Beeld: Mercadona

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een rechter in de stad Palma op het Balearen eiland Mallorca heeft een winkeldief niet alleen een celstraf van negen maanden opgelegd voor het aanvallen van een medewerker van een supermarkt maar ook een verbod van drie jaar gegeven om een Mercadona winkel binnen te gaan.

Een 40-jarige Spaanse vrouw werd in november 2017 in een Mercadona supermarkt in de Mercado del Olivar in Palma betrapt op diefstal. Toen een medewerker van de supermarkt de vrouw daarop aansprak werd hij geslagen en gekrabd door de vrouw die daarna op de vlucht sloeg.

Ondanks het agressieve gedrag van de vrouwelijke winkeldief werd ze door andere medewerkers achtervolgd en vastgehouden totdat de politie ter plaatse was. De vrouw werd gearresteerd terwijl de agenten de gestolen artikelen ter waarde van 222 euro teruggaven aan de supermarkt.

Deze week werd de vrouw door een rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen maanden (in plaats van de gevraagde 2 jaar) en een boete van 90 euro. Daarnaast mag de vrouw gedurende drie jaar geen enkele winkel van Mercadona binnengaan.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Heel juist Loes ,het is de taak van de ouders hun kinderen fatsoenlijk op te voeden en zeker niet de taak van de school .

dit keur ik zeker niet goed stelen zoals vroeger in Antwerpen je weet wel max Twee maal stelen en je hebt geen handen meer maar wat ik hier even wil duidelijk maken zoals je leest medewerkers houden dief vege vast wat ik weet is dat een vreemde persoon je niet mag tegen of vast houden in Belgié toch enkel de politie mensen mogen jou vast houden een gewone burger niet

Dus..@ikke…als ik jou een vreselijke klap voor je hoofd geef dan mag niemand mij staande houden totdat de politie is gearriveerd? Tenslotte ben ik een vreemde voor jou…. wat een onzin!

Op alle scholen zou er moeten geleerd worden dat wanneer iets niet van jou is het je niet kan toebehoren. Betalen voor wat je In een winkel neemt en geen mensen bestelen.
Thuis niet altijd een degelijke opvoeding, daarom moeten de scholen de jongeren klaarstomen voor de toekomst ( gedragscodes )

Opvoeden begint thuis en men moet dat niet doorschuiven naar de school.

Ze zouden beter nog een foto van dat mens in de regionale krant zetten zodat iedereen is gewaarschuwd voor die dievegge.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.