skip to Main Content
Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca
Mercadona

Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een rechter in de stad Palma op het Balearen eiland Mallorca heeft een winkeldief niet alleen een celstraf van negen maanden opgelegd voor het aanvallen van een medewerker van een supermarkt maar ook een verbod van drie jaar gegeven om een Mercadona winkel binnen te gaan.

Een 40-jarige Spaanse vrouw werd in november 2017 in een Mercadona supermarkt in de Mercado del Olivar in Palma betrapt op diefstal. Toen een medewerker van de supermarkt de vrouw daarop aansprak werd hij geslagen en gekrabd door de vrouw die daarna op de vlucht sloeg.

Ondanks het agressieve gedrag van de vrouwelijke winkeldief werd ze door andere medewerkers achtervolgd en vastgehouden totdat de politie ter plaatse was. De vrouw werd gearresteerd terwijl de agenten de gestolen artikelen ter waarde van 222 euro teruggaven aan de supermarkt.

Deze week werd de vrouw door een rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen maanden (in plaats van de gevraagde 2 jaar) en een boete van 90 euro. Daarnaast mag de vrouw gedurende drie jaar geen enkele winkel van Mercadona binnengaan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Heel juist Loes ,het is de taak van de ouders hun kinderen fatsoenlijk op te voeden en zeker niet de taak van de school .

  2. dit keur ik zeker niet goed stelen zoals vroeger in Antwerpen je weet wel max Twee maal stelen en je hebt geen handen meer maar wat ik hier even wil duidelijk maken zoals je leest medewerkers houden dief vege vast wat ik weet is dat een vreemde persoon je niet mag tegen of vast houden in Belgié toch enkel de politie mensen mogen jou vast houden een gewone burger niet

    1. Dus..@ikke…als ik jou een vreselijke klap voor je hoofd geef dan mag niemand mij staande houden totdat de politie is gearriveerd? Tenslotte ben ik een vreemde voor jou…. wat een onzin!

  3. Op alle scholen zou er moeten geleerd worden dat wanneer iets niet van jou is het je niet kan toebehoren. Betalen voor wat je In een winkel neemt en geen mensen bestelen.
    Thuis niet altijd een degelijke opvoeding, daarom moeten de scholen de jongeren klaarstomen voor de toekomst ( gedragscodes )

  4. Ze zouden beter nog een foto van dat mens in de regionale krant zetten zodat iedereen is gewaarschuwd voor die dievegge.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken