Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca

Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca
Beeld: Mercadona

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een rechter in de stad Palma op het Balearen eiland Mallorca heeft een winkeldief niet alleen een celstraf van negen maanden opgelegd voor het aanvallen van een medewerker van een supermarkt maar ook een verbod van drie jaar gegeven om een Mercadona winkel binnen te gaan.

Een 40-jarige Spaanse vrouw werd in november 2017 in een Mercadona supermarkt in de Mercado del Olivar in Palma betrapt op diefstal. Toen een medewerker van de supermarkt de vrouw daarop aansprak werd hij geslagen en gekrabd door de vrouw die daarna op de vlucht sloeg.

Ondanks het agressieve gedrag van de vrouwelijke winkeldief werd ze door andere medewerkers achtervolgd en vastgehouden totdat de politie ter plaatse was. De vrouw werd gearresteerd terwijl de agenten de gestolen artikelen ter waarde van 222 euro teruggaven aan de supermarkt.

Deze week werd de vrouw door een rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen maanden (in plaats van de gevraagde 2 jaar) en een boete van 90 euro. Daarnaast mag de vrouw gedurende drie jaar geen enkele winkel van Mercadona binnengaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Femke

Heel juist Loes ,het is de taak van de ouders hun kinderen fatsoenlijk op te voeden en zeker niet de taak van de school .

maclaren0@gmail.com

dit keur ik zeker niet goed stelen zoals vroeger in Antwerpen je weet wel max Twee maal stelen en je hebt geen handen meer maar wat ik hier even wil duidelijk maken zoals je leest medewerkers houden dief vege vast wat ik weet is dat een vreemde persoon je niet mag tegen of vast houden in Belgié toch enkel de politie mensen mogen jou vast houden een gewone burger niet

Anton

Dus..@ikke…als ik jou een vreselijke klap voor je hoofd geef dan mag niemand mij staande houden totdat de politie is gearriveerd? Tenslotte ben ik een vreemde voor jou…. wat een onzin!

sonia.declercq@gmail.com

Op alle scholen zou er moeten geleerd worden dat wanneer iets niet van jou is het je niet kan toebehoren. Betalen voor wat je In een winkel neemt en geen mensen bestelen.
Thuis niet altijd een degelijke opvoeding, daarom moeten de scholen de jongeren klaarstomen voor de toekomst ( gedragscodes )

Loes

Opvoeden begint thuis en men moet dat niet doorschuiven naar de school.

Eddy

Ze zouden beter nog een foto van dat mens in de regionale krant zetten zodat iedereen is gewaarschuwd voor die dievegge.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.