Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Winkeldief mag geen enkele Mercadona meer betreden op Mallorca

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Een rechter in de stad Palma op het Balearen eiland Mallorca heeft een winkeldief niet alleen een celstraf van negen maanden opgelegd voor het aanvallen van een medewerker van een supermarkt maar ook een verbod van drie jaar gegeven om een Mercadona winkel binnen te gaan.

Een 40-jarige Spaanse vrouw werd in november 2017 in een Mercadona supermarkt in de Mercado del Olivar in Palma betrapt op diefstal. Toen een medewerker van de supermarkt de vrouw daarop aansprak werd hij geslagen en gekrabd door de vrouw die daarna op de vlucht sloeg.

Ondanks het agressieve gedrag van de vrouwelijke winkeldief werd ze door andere medewerkers achtervolgd en vastgehouden totdat de politie ter plaatse was. De vrouw werd gearresteerd terwijl de agenten de gestolen artikelen ter waarde van 222 euro teruggaven aan de supermarkt.

Deze week werd de vrouw door een rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen maanden (in plaats van de gevraagde 2 jaar) en een boete van 90 euro. Daarnaast mag de vrouw gedurende drie jaar geen enkele winkel van Mercadona binnengaan.

Ga naar de inhoud