Van Alicante naar Tenerife met Norwegian is vanaf eind maart mogelijk

Vanaf april met Norwegian van Alicante naar Tenerife
Beeld: Norwegian.com

ALICANTE – Het zal vanaf 29 maart dit jaar mogelijk zijn om met de luchtvaartmaatschappij Norwegian van het vliegveld Alicante-Elche naar het Canarische Eiland Tenerife te vliegen. Norwegian heeft deze vrijdag de verkoop van deze vluchten in de verkoop gedaan op haar website.

Norwegian zal vanaf zondag 29 maart gaan vliegen vanaf Alicante-Elche naar het vliegveld Tenerife-Norte, dat is dus niet het vliegveld in het zuiden van het eiland waar de meeste toeristische vluchten naar toe gaan. Vluchten zijn in de aanbieding gegaan vanaf 64,90 euro.

De verbinding tussen Alicante-Elche en Tenerife-Noord heeft twee vluchtdagen per week, te weten maandag en vrijdag.

Ook vanaf het vliegveld Málaga-Costa del Sol zal het mogelijk zijn om te vliegen naar Tenerife, in dit geval Tenerife-Sur ofwel zuid vanaf 25,89 euro. Daarnaast biedt Norwegian vanaf Málaga vluchten aan naar Gran Canaria vanaf 44,90 euro. Deze vluchten zijn al actief en reeds mogelijk om te boeken voor deze winter.

Verder heeft Norwegian voor deze zomer Spaanse binnenlandse vluchten opgenomen van Madrid naar Tenerife-Sur en Gran Canaria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Henk

Kan nu ook al hoor! Vrijdags en maandags!

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Door op ‘Versturen’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring en geef je ons toestemming om dagelijks een nieuwsbrief met het actuele Spanje nieuws te sturen. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.