Nieuwe spannende Spaanse Netflixserie ‘La chica de nieve’ opgenomen in Málaga

Nieuwe spannende Spaanse Netflix-serie ‘La chica de nieve’ opgenomen in Málaga
Beeld: Netflix / facebook

Nieuwe spannende Spaanse Netflixserie ‘La chica de nieve’ opgenomen in Málaga

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Vanaf 27 januari kunnen de fans van Spaanse series weer smullen van de nieuwe Netflixserie ‘La chica de nieve’ die vanaf die datum op de bekende streamingdienst te zien is. Deze thriller serie speelt zich af in de populaire stad Málaga en vertelt het verhaal van een mysterieuze verdwijning. Onderaan dit artikel is de trailer te zien.

‘La chica de nieve’ (het meisje van de sneeuw) is gebaseerd op een boek van de schrijver Javier Castillo die uit Málaga komt. Precies daarom is de serie ook geheel opgenomen in Málaga en zullen de fans van de Costa del Sol en van deze Zuid-Spaanse stad veel herkennen in de serie.

De thriller serie speelt zich af in Málaga in het jaar 2010 tijdens de Driekoningenoptocht. Wat een magisch moment had moeten zijn voor de inwoners van de stad, loopt al snel uit tot een nachtmerrie voor de familie Martín wanneer hun jonge dochter Amaya plots verdwijnt in de menigte. De beginnende journaliste Miren begint een onderzoek waar ook politie-inspecteur Millán mee bezig is. Ze zullen samen niet stoppen tot het meisje is gevonden.

Deze nieuwe Spaanse serie is een verfilming van het gelijknamige boek van Javier Castillo. De hoofdrollen worden gespeeld door Alma-actrice Milena Smit, Warrior Nun-ster Tristán Ulloa  en Entrevías-acteur Jose Coronado.

Ga naar de inhoud