‘Professionele Britse idioot’ beklimt hoge gebouwen in Benidorm

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
‘Professionele Britse idioot’ beklimt hoge gebouwen in Benidorm
Beeld: Little Nuisance / Instagram

BENIDORM – Afgelopen week heeft de ‘Little Nuisance’ zoals de jonge Britse toerist zichzelf omschrijft, maar liefst zes wolkenkrabbers en hoge appartementencomplexen beklommen met maar een doel, een mooie selfie maken en hopen dat er veel likes zijn op zijn Instagram account.

De echte naam van de, zoals hij zichzelf omschrijft, ‘professional idiot’ is niet bekend maar op de sociale media netwerken noemt hij zichzelf ‘Little Nuisance’ ofwel de kleine lastpak. Hoe klein hij dan ook mag zijn, hij speelt bij elke beklimming die hij doet, niet alleen in Benidorm maar wereldwijd, met zijn leven. Hij beklimt de hoge gebouwen namelijk altijd zonder enige vorm van bescherming. 

De laatste beklimming vond afgelopen zondag plaats toen hij het Gran Bali Hotel beklom en op Instagram een foto plaatste. Dat is precies een week nadat de Britse toerist een elf verdiepingen hoog appartementencomplex beklom en hij voor het eerst in de kranten verscheen. Na afloop werd hij door de politie aangehouden maar met een boete en berisping op vrije voeten gesteld. Meer kan de politie namelijk niet doen.

Daarna beklom de Britse jongeman het InTempo gebouw en plaatste hij een foto vanaf de diamant (platform) bovenin en beklom hij de Torre Lugano, het RH Victoria hotel en een hotel in de Vía Emilio Ortuño.

De ‘professionele idioot’ heeft het in ieder geval gepresteerd om de drie hoogste gebouwen van Benidorm te beklimmen: De InTempo toren van 192 meter, het Gran Bali hotel van 186 meter en de Torre Lugano van 158 meter hoog.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.