‘Professionele Britse idioot’ beklimt hoge gebouwen in Benidorm

‘Professionele Britse idioot’ beklimt hoge gebouwen in Benidorm
Beeld: Little Nuisance / Instagram

BENIDORM – Afgelopen week heeft de ‘Little Nuisance’ zoals de jonge Britse toerist zichzelf omschrijft, maar liefst zes wolkenkrabbers en hoge appartementencomplexen beklommen met maar een doel, een mooie selfie maken en hopen dat er veel likes zijn op zijn Instagram account.

De echte naam van de, zoals hij zichzelf omschrijft, ‘professional idiot’ is niet bekend maar op de sociale media netwerken noemt hij zichzelf ‘Little Nuisance’ ofwel de kleine lastpak. Hoe klein hij dan ook mag zijn, hij speelt bij elke beklimming die hij doet, niet alleen in Benidorm maar wereldwijd, met zijn leven. Hij beklimt de hoge gebouwen namelijk altijd zonder enige vorm van bescherming. 

De laatste beklimming vond afgelopen zondag plaats toen hij het Gran Bali Hotel beklom en op Instagram een foto plaatste. Dat is precies een week nadat de Britse toerist een elf verdiepingen hoog appartementencomplex beklom en hij voor het eerst in de kranten verscheen. Na afloop werd hij door de politie aangehouden maar met een boete en berisping op vrije voeten gesteld. Meer kan de politie namelijk niet doen.

Daarna beklom de Britse jongeman het InTempo gebouw en plaatste hij een foto vanaf de diamant (platform) bovenin en beklom hij de Torre Lugano, het RH Victoria hotel en een hotel in de Vía Emilio Ortuño.

De ‘professionele idioot’ heeft het in ieder geval gepresteerd om de drie hoogste gebouwen van Benidorm te beklimmen: De InTempo toren van 192 meter, het Gran Bali hotel van 186 meter en de Torre Lugano van 158 meter hoog.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

10
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
mienivanbaardewijk@hotmail.com

Wat een mediageil typje. Naar beneden vallen is nog daaraantoe, maar wie ruimt hun uitelkaar gespatte lichaamsdelen weer op. Wij dus, de hulpverleners. Flinke boetes uitdelen, dan gaat de pret wel een keer over.

Mimie

Mooie kiekjes maar wat een idioot ! Kan hij met niks anders positief in the picture komen ?!

Eddy

Vanaf de Domphone en fakebook er zijn komen er alsmaar meer van die idioten zonder hersenen bij.

Harold

Waarom besteedt Spanjevandaag aandacht aan deze egotripperij?

Guido

Ach ja, je bent jong en onbezonnen, zijn we toch ook allemaal geweest! Ik toch 😉 Zag hem trouwens afgelopen week ook nog op andere gebouwen in Benidorm bezig. Met een goed uitgeruste drone maken ze trouwens ook filmpjes van hun beklimmingen. Mochten mijn kleinkinderen vandaag met hun fietsen doen wat ikzelf vroeger deed, ik sloeg ze dood. Hihi.

Maikel

Ik snap je enigszins, maar dit is buiten proporties. Als die vent van 30 naar beneden lazert en uit elkaar klapt voor de ogen van je kind van 5… leuk man… kind getekend voor de rest van t leven. Er zit wel n verschil tussen je fietskunstjes van toen en een paar 100 meter langs een gevel van een flat naar boven klimmen….

Maikel

Ik vind het eigenlijk ook best kwalijk dat ik je dit zo moet vertellen, als dit de reactie van mijn vader tegen mijn kinderen zou zijn (of over hen tegen mij) hebben we zeker wel wat te bespreken qua opvoeding.

Theo

Dat die gek doodvalt vind ik oke maar dat hij mogelijk anderen letsel toebrengt of dodelijk verwondt vind ik een reden om hem voor verstoring van de openbare orde of voorwaardelijk opzet bij poging tot zwaar lichamelijk letsel en of de dood tengevolge hebbende, te vervolgen en bij recidive langdurig op te hokken en inbeslagname van zijn mobieltje en alle andere apparatuur die bij het incident betrokken zijn.

Maikel

Weer zo ee irritante aandachtstrekker voor wat likes… wat als ie naar beneden flikkert? Misschien boven op iemand? 0 respect, T land uit met die mafkees.

Ted

Je hebt helemaal gelijk !

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.