Meer dan 10.000 toeristische bezienswaardigheden in de provincie Málaga op een plaats

Meer dan 10.000 toeristische bezienswaardigheden in de provincie Málaga op een plaats
Beeld: Canva

Meer dan 10.000 toeristische bezienswaardigheden in de provincie Málaga op een plaats

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De Provinciale Staten (Diputación de Málaga) heeft op deze website een overzicht geplaatst van meer dan 10.000 toeristische bezienswaardigheden in de provincie Málaga. We weten allemaal dat deze provincie erg populair is bij onder andere Nederlanders en Belgen, en we weten ook dat veel van hen niet verder komen dan de Costa del Sol. Maar deze provincie heeft zoveel meer te bieden en al die informatie is nu ook in het Engels op een plaats te vinden.

De website van de Diputación de Málaga geeft een uitgebreid overzicht van bezienswaardigheden en feiten zoals over het cultureel erfgoed, de natuur, gastronomie, tradities en wat er in de vrije tijd te doen en zien is. Het gaat om meer dan 10.000 toeristische bezienswaardigheden in de 103 gemeenten in de provincie Málaga.

Naast de belangrijke informatie, gegevens, foto’s en video’s, zijn er ook een honderdtal routes en suggesties voor de bezoeker van deze provincie, maar ook voor de inwoners van de provincie Málaga die misschien hun eigen provincie niet kennen.

De website www.malaga.es/en/laprovincia presenteert op een eenvoudige en intuïtieve manier 1.200 beoordelingen van cultureel erfgoed, 2.400 natuurelementen, meer dan 3.000 recreatieve en culturele activiteiten, 550 vrijetijdsinrichtingen, evenals gastronomie, geschiedenis en publicaties zoals folders. Er zijn ook meer dan 31.000 foto’s en video’s geplaatst. Al deze informatie is in het Spaans, Engels, Frans en Duits te lezen, maar helaas dus niet in het Nederlands.

Ga naar de inhoud