Pacha boutique hotel gaat 1 juni open op Formentera

Pacha boutique hotel gaat 1 juni open op Formentera
Beeld: Pacha Group

IBIZA – Het nieuwe boutique hotel van de Pacha Group zal op 1 juni haar deuren openen. Slapen in dit kleine, rustige maar luxe Pacha hotel zal echter niet goedkoop zijn met een prijs vanaf 400 euro per nacht. Het hotel heeft de naam ‘Casa Formentera’ gekregen en heeft slechts 16 kamers.

Voor 400 euro krijg je niet alleen de kamer maar ook de transfer vanaf het vliegveld van Ibiza naar het hotel op het buureiland Formentera. Daarnaast heeft het hotel een wellness en een restaurant dat op het strand is gelegen. Ook is de entree bij alle Pacha lokalen zoals de Pacha Club, Lio Ibiza en Destino Pacha Resort bij de prijs inbegrepen (maar dan moet je wel naar het buureiland Ibiza gaan).

Grupo Pacha heeft in januari voor 15 jaar een toeristisch complex in Arenals bij de Playa de Migjorn gehuurd waar 13 appartementen en een restaurant gelegen zijn. Het gaat om het voormalige complex Es Arenals, gelegen pal aan het strand.

De Grupo Pacha heeft dit appartementencomplex tot een rustig ‘hotel con encanto’ ofwel een boutique hotel omgetoverd. Daarbij geeft de Pacha aan dat de stijl van dit hotel niets te maken heeft met de hotels op buureiland Ibiza, dat wil zeggen het moet er rustig worden met respect voor de ‘way of life’ op en filosofie van Formentera.

Casa Formentera is niet het eerste hotel van de Pacha want op Ibiza beheert de groep al het Destino Pacha Resort en het Hotel Pacha. Daarnaast heeft de Pacha Group uiteraard de discotheken Pacha en de Lío Club en diverse restaurants. 

De Pacha Group is een franchiseketen van discotheken over de gehele wereld, met het hoofdkantoor in Ibiza. De eerste Pacha werd geopend in 1967 in Sitges, nabij Barcelona. Binnen enkele decennia is de groep uitgegroeid tot een keten van bijna 20 clubs, met vestigingen in onder meer Madrid, Salou (La Pineda Platja), Florida en Londen. De bekendste club van de keten is gevestigd op Ibiza.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments

Met andere woorden wéér niets voor de gewone werkende mens.Vroeger vond ik dat fijn om te lezen die onzin prijzen maar nu erger ik me er een beetje aan omdat het toch maar elk jaar moeilijker wordt om rond te komen.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.