Pacha boutique hotel gaat 1 juni open op Formentera

Pacha boutique hotel gaat 1 juni open op Formentera
Beeld: Pacha Group
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

IBIZA – Het nieuwe boutique hotel van de Pacha Group zal op 1 juni haar deuren openen. Slapen in dit kleine, rustige maar luxe Pacha hotel zal echter niet goedkoop zijn met een prijs vanaf 400 euro per nacht. Het hotel heeft de naam ‘Casa Formentera’ gekregen en heeft slechts 16 kamers.

Voor 400 euro krijg je niet alleen de kamer maar ook de transfer vanaf het vliegveld van Ibiza naar het hotel op het buureiland Formentera. Daarnaast heeft het hotel een wellness en een restaurant dat op het strand is gelegen. Ook is de entree bij alle Pacha lokalen zoals de Pacha Club, Lio Ibiza en Destino Pacha Resort bij de prijs inbegrepen (maar dan moet je wel naar het buureiland Ibiza gaan).

Grupo Pacha heeft in januari voor 15 jaar een toeristisch complex in Arenals bij de Playa de Migjorn gehuurd waar 13 appartementen en een restaurant gelegen zijn. Het gaat om het voormalige complex Es Arenals, gelegen pal aan het strand.

De Grupo Pacha heeft dit appartementencomplex tot een rustig ‘hotel con encanto’ ofwel een boutique hotel omgetoverd. Daarbij geeft de Pacha aan dat de stijl van dit hotel niets te maken heeft met de hotels op buureiland Ibiza, dat wil zeggen het moet er rustig worden met respect voor de ‘way of life’ op en filosofie van Formentera.

Casa Formentera is niet het eerste hotel van de Pacha want op Ibiza beheert de groep al het Destino Pacha Resort en het Hotel Pacha. Daarnaast heeft de Pacha Group uiteraard de discotheken Pacha en de Lío Club en diverse restaurants. 

De Pacha Group is een franchiseketen van discotheken over de gehele wereld, met het hoofdkantoor in Ibiza. De eerste Pacha werd geopend in 1967 in Sitges, nabij Barcelona. Binnen enkele decennia is de groep uitgegroeid tot een keten van bijna 20 clubs, met vestigingen in onder meer Madrid, Salou (La Pineda Platja), Florida en Londen. De bekendste club van de keten is gevestigd op Ibiza.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.