Man met geamputeerde penis opgenomen in ziekenhuis Benalmádena

Man met geamputeerde penis opgenomen in ziekenhuis Benalmádena
Beeld: Archieffoto

Man met geamputeerde penis opgenomen in ziekenhuis Benalmádena

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Een tot voor kort onbekende man is zondag opgenomen in een ziekenhuis in Benalmádena, provincie Málaga. De verdwaasde man meldde zich onder de naam Sergio maar veranderde dit naar Rafael en daarna naar Naomi.

De man werd door de lokale politie in Benalmádena op straat gevonden met bloed op zijn hoofd, vermoedelijk na een harde klap, tekenen van wurging in zijn nek en een deels geamputeerde penis die door elastieken en veters bij elkaar werd gehouden. Nadat hij naar het ziekenhuis was gebracht probeerde de politie erachter te komen wie het slachtoffer was maar pas op dinsdag kon men dit achterhalen.

Terwijl het medisch personeel de man aan zijn verwondingen hielp, ging de politie op zoek naar de identiteit van de man die zichzelf dus Sergio, Rafael en Naomi had genoemd. De vingerafdrukken die men had genomen leidden tot niets want de man stond niet in het politiebestand. Uiteindelijk kon men erachter komen dat het om een 32-jarige Spanjaard gaat. Zijn naam is door de politie niet vrijgegeven.

De man is voorlopig opgenomen op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. De politie probeert te achterhalen wat er gebeurd is, of de man gemarteld is, of hij zichzelf verwond heeft of dat er sprake is van een mislukt seksspel. Uit de man zelf komt niet veel nuttige informatie want hij begrijpt niet wat er gebeurd is en wat hij in het ziekenhuis doet.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.