skip to Main Content
Man met geamputeerde penis opgenomen in ziekenhuis Benalmádena
Archieffoto

Man met geamputeerde penis opgenomen in ziekenhuis Benalmádena

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Een tot voor kort onbekende man is zondag opgenomen in een ziekenhuis in Benalmádena, provincie Málaga. De verdwaasde man meldde zich onder de naam Sergio maar veranderde dit naar Rafael en daarna naar Naomi.

De man werd door de lokale politie in Benalmádena op straat gevonden met bloed op zijn hoofd, vermoedelijk na een harde klap, tekenen van wurging in zijn nek en een deels geamputeerde penis die door elastieken en veters bij elkaar werd gehouden. Nadat hij naar het ziekenhuis was gebracht probeerde de politie erachter te komen wie het slachtoffer was maar pas op dinsdag kon men dit achterhalen.

Terwijl het medisch personeel de man aan zijn verwondingen hielp, ging de politie op zoek naar de identiteit van de man die zichzelf dus Sergio, Rafael en Naomi had genoemd. De vingerafdrukken die men had genomen leidden tot niets want de man stond niet in het politiebestand. Uiteindelijk kon men erachter komen dat het om een 32-jarige Spanjaard gaat. Zijn naam is door de politie niet vrijgegeven.

De man is voorlopig opgenomen op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. De politie probeert te achterhalen wat er gebeurd is, of de man gemarteld is, of hij zichzelf verwond heeft of dat er sprake is van een mislukt seksspel. Uit de man zelf komt niet veel nuttige informatie want hij begrijpt niet wat er gebeurd is en wat hij in het ziekenhuis doet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. De psyche van een mens en zijn omgeving blijft iets wonderlijks! De balans in iemands leven blijft balanceren en de doorslag daarvan blijft soms voor velen on(be)grijpbaar.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken