Hoogste woonflat van Spanje InTempo deze zomer na 15 jaar bouwen open in Benidorm

Hoogste woonflat van Spanje InTempo deze zomer na 15 jaar bouwen open in Benidorm
Beeld: InTempo.es

Hoogste woonflat van Spanje InTempo deze zomer na 15 jaar bouwen open in Benidorm

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – In 2006 begon men met de planning en eerste bouw maar vanwege de crisis van 2008, faillissementen, meerdere problemen en vertragingen zal het pas 15 jaar later in de zomer van 2021 zijn dat het bijna 200 meter hoge InTempo appartementencomplex in Benidorm opengaat.

InTempo is de tweede hoogste wolkenkrabber waar mensen in wonen van Europa en met 198 meter en 47 verdiepingen de hoogste van Spanje. Het gebouw zelf is erg opvallend vanwege de twee goudkleurige torens en diamant bovenin.

Deze zomer zal InTempo dan eindelijk opengaan voor de nieuwe bewoners. Op dit moment is de hoge en luxe woonflat voor 90% klaar. In totaal zijn er in het 198 meter hoge gebouw op de 47 verdiepingen 256 luxe appartementen te vinden. 

Deze appartementen zijn en worden nog steeds verkocht voor prijzen tussen de 275.000 en 497.000 euro maar er zijn ook appartementen van 2 miljoen euro.

In 2020 was 35% van de 256 luxe appartementen verkocht. Op de website van InTempo stond toen dat de eerste appartementen in het eerste trimester van 2021 geleverd zouden worden maar dat is inmiddels aangepast naar deze zomer (zonder datum).

Appartementen zijn tussen de 75 en 95 m2 groot en hebben twee slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich appartementen tussen de 70 en 80 m2 groot met een slaapkamer. 

Tussen de 2e en 37e verdieping bevinden zich appartementen tussen de 74 en 95 m2 met twee slaapkamers terwijl vanaf verdieping 38 de appartementen drie of vier slaapkamers hebben en 120 tot 230 m2 groot zijn.

Vanaf de 22e verdieping zullen de prijzen van de appartementen stijgen terwijl op de verdiepingen 46 en 47 er gemeenschappelijke zones komen met een gym, jacuzzi, zwembad en chill out zones.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.