Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu’s aan op terras

Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu's aan op terras
Beeld: DoggieSnax

Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu’s aan op terras

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Inwoners en bezoekers van de kustplaats Denia kunnen vanaf nu met de trouwe viervoeter naar verschillende restaurants gaan om niet alleen zelf een menuutje te eten maar ook een speciaal hondenmenu te kiezen voor hun hond. De regionale startup DoggieSnax heeft met diverse restaurants een overeenkomst gesloten.

Voorlopig gaat het om zeven Dog Friendly terrassen van El Redolí, Mon Blau, Dakota, L’Ànfora, Noguera, Hotel Les Rotes en Hotel Palau Verd die via DoggieSnax speciale snacks en menu’s aanbieden onder het mom van ‘De tapas con mi perro’, ofwel tapas eten met mijn hond.

Het is alleen toegestaan om met de hond naar een Dog Friendly restaurants te gaan als men gebruik maakt van een terras. Daarna kunnen de hondeneigenaren voor hun huisdier een speciaal menu van DoggieSnax kiezen.

Volgens de oprichter van DoggieSnax is het aanbieden van honden menu’s een extra vorm van klantenbinding omdat er steeds meer mensen zijn die graag met hun huisdier willen gaan eten. 

Het mooie is dat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden door de eigenaar en dat het geen effect heeft op de nu toegestane capaciteit op de terrassen.

Verder is er het platform/websiteDe tapas con mi perro’ waarop Dog Friendly bars, restaurants, winkels, steden, dorpen, hotels etc. staan vermeld, met name in de Valencia regio.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.