Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu’s aan op terras

Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu's aan op terras
Beeld: DoggieSnax

Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu’s aan op terras

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Inwoners en bezoekers van de kustplaats Denia kunnen vanaf nu met de trouwe viervoeter naar verschillende restaurants gaan om niet alleen zelf een menuutje te eten maar ook een speciaal hondenmenu te kiezen voor hun hond. De regionale startup DoggieSnax heeft met diverse restaurants een overeenkomst gesloten.

Voorlopig gaat het om zeven Dog Friendly terrassen van El Redolí, Mon Blau, Dakota, L’Ànfora, Noguera, Hotel Les Rotes en Hotel Palau Verd die via DoggieSnax speciale snacks en menu’s aanbieden onder het mom van ‘De tapas con mi perro’, ofwel tapas eten met mijn hond.

Het is alleen toegestaan om met de hond naar een Dog Friendly restaurants te gaan als men gebruik maakt van een terras. Daarna kunnen de hondeneigenaren voor hun huisdier een speciaal menu van DoggieSnax kiezen.

Volgens de oprichter van DoggieSnax is het aanbieden van honden menu’s een extra vorm van klantenbinding omdat er steeds meer mensen zijn die graag met hun huisdier willen gaan eten. 

Het mooie is dat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden door de eigenaar en dat het geen effect heeft op de nu toegestane capaciteit op de terrassen.

Verder is er het platform/websiteDe tapas con mi perro’ waarop Dog Friendly bars, restaurants, winkels, steden, dorpen, hotels etc. staan vermeld, met name in de Valencia regio.

Ga naar de inhoud