Discussie in Spanje: moet je nog geholpen worden om 21.59 uur in een winkel?

Discussie in Spanje: moet je nog geholpen worden om 21.59 uur in een winkel?
Beeld: Freepik

Discussie in Spanje: moet je nog geholpen worden om 21.59 uur in een winkel?

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Er is in Spanje onder de sociale media gebruikers een discussie aan de gang over de winkeltijden en de service. Die discussie is ontstaan nadat een verontwaardigde klant van een Alcampo supermarkt op Twitter geplaatst had dat hij om 21.59 uur, 1 minuut voor sluiting om 22 uur, niet meer naar binnen mocht van de cassiere.

Het Community Manager team van Alcampo reageerde op de tweet van de verontwaardigde klant maar dat maakte de situatie voor veel Twitteraars alleen maar erger. Zo begrijpt men niet dat de supermarkt de cassiere die de klant niet meer naar binnen liet verdedigt en niet de klant tegemoet komt. Alcampo bedankt de klagende man voor zijn melding, zegt dat het jammer is dat dit gebeurd is en gaan eraan werken dat dit in de toekomst niet meer gebeurd.

De man die niet meer naar binnen mocht om 21.59 uur meent dat de service en de kans om geld te verdienen door nog 1 minuut voor sluitingstijd hem naar binnen te laten niet aanwezig is bij de supermarkt. Veel Twitteraars steunen de klagende klant die overigens al jaren bij dezelfde supermarkt komt maar dat vanaf nu niet meer zal doen.

Wat is jouw mening? Heeft de klant gelijk en zou hij nog naar binnen mogen om snel iets te kopen voordat de winkel sluit? Of heeft de supermarkt gelijk en had de man maar eerder moeten komen want 22 uur dicht is dicht.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.