78-jarige man gevonden dankzij zijn honden in Málaga

78-jarige man gevonden dankzij zijn honden in Málaga
Beeld: Voorbeeldfoto / Canva

78-jarige man gevonden dankzij zijn honden in Málaga

MÁLAGA – In Málaga is een 78-jarige wandelaar gevonden nadat zijn honden waarmee hij wandelde zijn dochter naar de plaats brachten waar de man in een klein ravijn lag. De man kwam daar terecht nadat hij een van zijn twee honden ging zoeken maar kwam ten val en kon niet meer uit omhoogkomen. De honden gingen echter hulp halen en brachten zijn dochter naar de plaats waar de man lag.

De 78-jarige man was zoals altijd met zijn twee honden gaan wandelen . Normaal doet hij dat in een vlak gebied in de zone Limonar waar hij nu ook wandelde. Maar hij moest een van zijn twee honden zoeken nadat deze niet meer te vinden was. Daarbij moest hij een baanlichaam afdalen en kwam daarbij ten val. In zijn poging naar boven te klimmen verloor hij niet alleen zijn evenwicht maar ook zijn telefoon en bril waardoor hij geen hulp kon bellen en bijna niets meer zag.

Uiteindelijk moest de echtgenote van de man alarm slaan nadat haar man niet was teruggekeerd van zijn dagelijkse wandeling. Het vreemde was dat beide honden wel waren teruggekeerd naar huis maar de 78-jarige man niet. De vrouw belde haar dochter die meteen op zoek ging waarbij zij op de nerveuze honden stuitte.

Ze begreep meteen dat de viervoeters haar iets wilden zeggen en volgde zonder te twijfelen de honden naar de plaats waar haar vader in een klein ravijn onderaan het baanlichaam lag. Op dat moment werd de politie gebeld die samen met de brandweer naar de plaats ging om de man te redden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.