Te koop een klein dorpje voor slechts 150 duizend euro in Galicië

Te koop een klein dorpje voor slechts 150 duizend euro in Galicië
Beeld: Idealista.es

Te koop een klein dorpje voor slechts 150 duizend euro in Galicië

A CORUÑA – Stel je toch eens voor dat je voor minder geld dan een appartement een heel dorp(je) kunt kopen? Dat kan nu in Galicië waar een ‘aldea’ in Seixas te koop staat voor slechts 150.000 euro. Uiteraard moet er nog heel veel opgeknapt worden maar eenmaal klaar heb je een geweldige rustige B&B of woningen voor je familie en vrienden.

Regelmatig publiceert de woningportaal Idealista.es bijzondere woonobjecten die te koop staan in Spanje. In dit geval gaat het om een klein dorpje ook wel ‘aldea’ genoemd nabij Monfero in de provincie A Coruña in Galicië, het noordwesten van Spanje. Het geheel aan gebouwen bestaat uit drie huizen, een ‘horreo’ (typische graanschuur) en drie bijgebouwen waarvan er twee omgebouwd kunnen worden tot kleine huisjes.

Alles moet compleet verbouwd worden dus het is niet een leefbaar geheel op dit moment. De grootste woning is 300 vierkante meter groot en heeft verdeeld over twee verdiepingen een keuken, woonkamer, vijf slaapkamers, badkamer en diverse terrassen/balkons.Daartegenover bevindt zich de typische Galicische graanschuur ‘horreo’ en een kleine bodega met een bijgebouw met grote oven. Deze zou vanwege de oppervlakte omgebouwd kunnen worden tot klein huisje. Verder is er nog een huisje met twee verdiepingen van ongeveer 50 vierkante meter wat nu een bouwval is maar met de buitenmuren die nog overeind staan. Het derde huisje heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter. In totaal is het grondstuk 15.000 vierkante meter groot.

Bekijk HIER de website met de advertentie van deze woning met meer dan 25 foto’s en omschrijving (ook in het Nederlands te bekijken, computervertaling). Zie kaart onderaan de pagina voor de ligging van het dorpje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.