Nieuwe corona-uitbraken in het zuiden van de provincie Tarragona

123rf
Beeld: 123rf

Nieuwe corona-uitbraken in het zuiden van de provincie Tarragona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – In het zuiden van de provincie Tarragona in Catalonië zijn diverse kleine corona-uitbraken ontdekt. Sinds donderdag 9 juli moet iedereen altijd en verplicht een mondkapje dragen in de autonome regio Catalonië nadat gebleken is dat veel mensen zich niet aan de 1,5 meter afstand houden. In de provincie Lerida heeft men al een deelgebied moeten sluiten vanwege diverse corona-uitbraken en honderden besmette personen.

Op donderdag 9 juli werd bekend dat men in het zuiden van de provincie Tarragona diverse corona-uitbraken heeft ontdekt. Het gaat in totaal om meer dan 80 personen die of besmet zijn of gevolgd worden en verplicht in quarantaine moeten omdat ze in aanraking zijn geweest met besmette personen. 

Het gaat om de gezondheidsdistricten Camp de Tarragona met 46 personen die in Camarles en El Perelló gevolgd worden en 34 personen die in Alcanar in het gezondheidsdisctrict Terres de l’Ebre gevolgd worden.

Niemand van deze personen moest worden opgenomen in het ziekenhuis en de meeste van deze besmette personen hebben lichte corona-symptomen. Maar na de problemen in Lerida nemen de Catalaanse autoriteiten geen risico’s en worden alle maatregelen genomen.

In de meeste gevallen zijn deze personen besmet geraakt bij familiebijeenkomsten terwijl er ook diverse leraren besmet zijn geraakt bij een bijeenkomst.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.