Britse broers kopen 450 ha natuur en 3,5 km kust op Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Britse broers kopen 450 ha natuur en 3,5 km kust op Mallorca

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De Britse broers Simon en David Reuben hebben een nieuw stukje Spaans grondgebied gekocht. De ‘hermanos Reuben’ of Reuben Brothers zijn al eigenaars van 170 ha natuur op Ibiza en zijn de trotse bezitters van de Ciudad Financiera de Banco Santander in Madrid.

Simon en David hebben vanaf nu meer Spaans grondgebied in hun portfolio zitten. Het tweetal heeft namelijk 450 ha natuur gekocht in de gemeenten Capdepera, Manacor en Artà op Mallorca. Daaronder bevindt zich ook 3,8 km kustlijn.

Mallorca

In Capdepera hebben de broers 214,3 ha in bezit waarop diverse gebouwen staan waaronder twee enorme huizen met een totale oppervlakte van 1.670 m2. Dit terrein grenst aan 1,3 km kust nabij de Cala Mesquida.

In Portocristo, dichtbij de woning van de op Mallorca geboren tennisser Rafael Nadal, hebben de Reuben Brothers een stuk grond gekocht aan de kust gelegen tussen de Cala Romantica en het populaire naturisten strand Cala Varques.

In februari van dit jaar kochten de broers, die gezien worden als de rijkste inwoners van Groot Brittannië, ook al een stuk grond in de gemeente Artá waardoor het totaal bezit van de ‘Hermanos Reuben’ nu 450 ha is op Mallorca. Het is (nog) niet bekend wat de broers betaald hebben voor hun nieuwe eigendommen.

Ibiza

Tussen 2105 en 2017 kochten Simon en David Reuben ook al in totaal 170 ha natuur. In 2017 werd 26 ha natuur gekocht ten westen van Sant Antoni waar het tweetal toen 5 miljoen euro voor betaalde.

In 2015 kochten de broers 144 ha natuur tussen de stranden Comte en Cala Bassa waar ze toen 35 miljoen euro voor betaalden. Dankzij deze nieuwe koop bezitten de broers 4 km strand of beter gezegd kustlijn (stranden zijn nooit privé in Spanje) op Ibiza.

Ga naar de inhoud