Britse broers kopen 450 ha natuur en 3,5 km kust op Mallorca

Britse broers kopen 450 ha natuur en 3,5 km kust op Mallorca
Beeld: Archieffoto

PALMA – De Britse broers Simon en David Reuben hebben een nieuw stukje Spaans grondgebied gekocht. De ‘hermanos Reuben’ of Reuben Brothers zijn al eigenaars van 170 ha natuur op Ibiza en zijn de trotse bezitters van de Ciudad Financiera de Banco Santander in Madrid.

Simon en David hebben vanaf nu meer Spaans grondgebied in hun portfolio zitten. Het tweetal heeft namelijk 450 ha natuur gekocht in de gemeenten Capdepera, Manacor en Artà op Mallorca. Daaronder bevindt zich ook 3,8 km kustlijn.

Mallorca

In Capdepera hebben de broers 214,3 ha in bezit waarop diverse gebouwen staan waaronder twee enorme huizen met een totale oppervlakte van 1.670 m2. Dit terrein grenst aan 1,3 km kust nabij de Cala Mesquida.

In Portocristo, dichtbij de woning van de op Mallorca geboren tennisser Rafael Nadal, hebben de Reuben Brothers een stuk grond gekocht aan de kust gelegen tussen de Cala Romantica en het populaire naturisten strand Cala Varques.

In februari van dit jaar kochten de broers, die gezien worden als de rijkste inwoners van Groot Brittannië, ook al een stuk grond in de gemeente Artá waardoor het totaal bezit van de ‘Hermanos Reuben’ nu 450 ha is op Mallorca. Het is (nog) niet bekend wat de broers betaald hebben voor hun nieuwe eigendommen.

Ibiza

Tussen 2105 en 2017 kochten Simon en David Reuben ook al in totaal 170 ha natuur. In 2017 werd 26 ha natuur gekocht ten westen van Sant Antoni waar het tweetal toen 5 miljoen euro voor betaalde.

In 2015 kochten de broers 144 ha natuur tussen de stranden Comte en Cala Bassa waar ze toen 35 miljoen euro voor betaalden. Dankzij deze nieuwe koop bezitten de broers 4 km strand of beter gezegd kustlijn (stranden zijn nooit privé in Spanje) op Ibiza.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.