Het geluk van de Spaanse zanger David Bisbal: dolfijnen bij Almería

Het geluk van de Spaanse zanger David Bisbal: dolfijnen bij Almería
Beeld: Voorbeeldfoto / Pixabay

ALMERÍA – De in Spanje en Latijns Amerika zeer populaire Spaanse zanger David Bisbal komt van oorsprong uit Almería en als hij tussen tours en concerten vrij heeft dan bezoekt hij ‘mi tierra’ tijdens de vakanties. Dit keer maakte hij met familie en vrienden een boottrip waarbij hij vergezeld werd door een stel vrolijke dolfijnen.

Op zijn populaire Instagram account plaatste David Bisbal onlangs een video van zijn ‘encounter’ met een stel dolfijnen voor de kust van Almería. ‘Mira, mira qué bonito, ¡os quiero!’ is op de video te horen en de zanger kan zijn geluk niet op en schreeuwde hij bijna zingend ‘Venga niños a saltar’.

De zanger was in ‘mi tierra’ Almería aan het genieten van enkele dagen rust omdat hij dichtbij in Sanlúcar de Barrameda en Marbella optredens had. Daarom besloot hij met vrienden en familie een boottrip te maken. Bij terugkeer naar de haven stonden Bisbal en zijn gezelschap plots oog in oog met een groep vrolijk springende dolfijnen.

Die publicatie werd door duizenden mensen gezien op Instagram waarna ook de stichting Promar besloot een video van afgelopen 4 augustus op de sociale media te delen van enkele dolfijnen die met een boot mee zwommen voor de kust van Almería. Al met al goede reclame voor de regio Almería 😉

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
MARTOMORBA@GMAIL.COM

Geschreeuw? Wat overdreven, er staan 3 filmpjes op, waarin in eentje (instagram) even enthousiast wordt gereageerd. Dus ik vind de opmerking van anoniem wel erg overdreven
Dat je de moeite neemt alleen al om dat te schrijven. Eigenlijk is dit schrijven al nutteloos….

Anoniem

Dat geschreeuw

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.