skip to Main Content
Het geluk van de Spaanse zanger David Bisbal: dolfijnen bij Almería
Voorbeeldfoto / Pixabay

Het geluk van de Spaanse zanger David Bisbal: dolfijnen bij Almería

ALMERÍA – De in Spanje en Latijns Amerika zeer populaire Spaanse zanger David Bisbal komt van oorsprong uit Almería en als hij tussen tours en concerten vrij heeft dan bezoekt hij ‘mi tierra’ tijdens de vakanties. Dit keer maakte hij met familie en vrienden een boottrip waarbij hij vergezeld werd door een stel vrolijke dolfijnen.

Op zijn populaire Instagram account plaatste David Bisbal onlangs een video van zijn ‘encounter’ met een stel dolfijnen voor de kust van Almería. ‘Mira, mira qué bonito, ¡os quiero!’ is op de video te horen en de zanger kan zijn geluk niet op en schreeuwde hij bijna zingend ‘Venga niños a saltar’.

De zanger was in ‘mi tierra’ Almería aan het genieten van enkele dagen rust omdat hij dichtbij in Sanlúcar de Barrameda en Marbella optredens had. Daarom besloot hij met vrienden en familie een boottrip te maken. Bij terugkeer naar de haven stonden Bisbal en zijn gezelschap plots oog in oog met een groep vrolijk springende dolfijnen.

Die publicatie werd door duizenden mensen gezien op Instagram waarna ook de stichting Promar besloot een video van afgelopen 4 augustus op de sociale media te delen van enkele dolfijnen die met een boot mee zwommen voor de kust van Almería. Al met al goede reclame voor de regio Almería 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Geschreeuw? Wat overdreven, er staan 3 filmpjes op, waarin in eentje (instagram) even enthousiast wordt gereageerd. Dus ik vind de opmerking van anoniem wel erg overdreven
    Dat je de moeite neemt alleen al om dat te schrijven. Eigenlijk is dit schrijven al nutteloos….

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by