Het geluk van de Spaanse zanger David Bisbal: dolfijnen bij Almería

Oeps ... foto ontbreekt!

Het geluk van de Spaanse zanger David Bisbal: dolfijnen bij Almería

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALMERÍA – De in Spanje en Latijns Amerika zeer populaire Spaanse zanger David Bisbal komt van oorsprong uit Almería en als hij tussen tours en concerten vrij heeft dan bezoekt hij ‘mi tierra’ tijdens de vakanties. Dit keer maakte hij met familie en vrienden een boottrip waarbij hij vergezeld werd door een stel vrolijke dolfijnen.

Op zijn populaire Instagram account plaatste David Bisbal onlangs een video van zijn ‘encounter’ met een stel dolfijnen voor de kust van Almería. ‘Mira, mira qué bonito, ¡os quiero!’ is op de video te horen en de zanger kan zijn geluk niet op en schreeuwde hij bijna zingend ‘Venga niños a saltar’.

De zanger was in ‘mi tierra’ Almería aan het genieten van enkele dagen rust omdat hij dichtbij in Sanlúcar de Barrameda en Marbella optredens had. Daarom besloot hij met vrienden en familie een boottrip te maken. Bij terugkeer naar de haven stonden Bisbal en zijn gezelschap plots oog in oog met een groep vrolijk springende dolfijnen.

Die publicatie werd door duizenden mensen gezien op Instagram waarna ook de stichting Promar besloot een video van afgelopen 4 augustus op de sociale media te delen van enkele dolfijnen die met een boot mee zwommen voor de kust van Almería. Al met al goede reclame voor de regio Almería 😉

Ga naar de inhoud