Search
menu
Search

Linda.tv op bezoek in Spanje

Oeps ... foto ontbreekt!

Linda.tv op bezoek in Spanje

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De makers van Linda.tv, een onderdeel van de website Linda.nl van het gelijknamige magazine in Nederland, maken in de rubriek ‘Ook Goedemorgen’ video’s waarbij men als kijker een intiem kijkje in het ochtendritueel van wakker wordend Nederland kan bekijken. Bij de meest recente afleveringen werden ook Nederlanders in Spanje gevolgd.

Er zijn duizenden Nederlanders die in Spanje gedurende het hele jaar door wonen en werken of Nederlanders die alleen gedurende het zomerseizoen naar het zonnige land komen. In de rubriek ‘Ook Goedemorgen’ op Linda.tv heeft men dit keer ook Nederlanders gevolgd die in Spanje wonen en werken.

Video 1

In de eerste video wordt Tom van den Hoven gevolgd die mede-eigenaar is van NL-parking.nl en aan de Costa Dorada in Cambrils een caravanstalling runt en samen met collega Sergio campings bezoekt om caravans te plaatsen of weg te halen zodat Nederlanders het hele stuk van Nederland naar Spanje niet hoeven te rijden. 

KLIK HIER om de 3 minuten durende video te bekijken.

Video 2  

In de tweede video is de Spaanse Joana Moran Venneker die in Mont-roig aan de Costa Dorada woont te zien. Na een kort verblijf in Londen keerde ze met haar Britse vriend Hugo naar de Costa Dorada terug om na een heerlijke duik in de zee met haar honden te werken in de eigen strandtent (chiringuito). 

KLIK HIER om de 4 minuten durende video te bekijken.

Kijk op de website van Linda.nl bij Linda.tv voor meer korte video’s van wakker wordende Nederlanders.

Ga naar de inhoud