Linda.tv op bezoek in Spanje

Linda.tv op bezoek in Spanje
Beeld: 123rf / Linda

Linda.tv op bezoek in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De makers van Linda.tv , een onderdeel van de website Linda.nl van het gelijknamige magazine in Nederland, maken in de rubriek ‘Ook Goedemorgen’ video’s waarbij men als kijker een intiem kijkje in het ochtendritueel van wakker wordend Nederland kan bekijken. Bij de meest recente afleveringen werden ook Nederlanders in Spanje gevolgd.

Er zijn duizenden Nederlanders die in Spanje gedurende het hele jaar door wonen en werken of Nederlanders die alleen gedurende het zomerseizoen naar het zonnige land komen. In de rubriek ‘Ook Goedemorgen ’ op Linda.tv heeft men dit keer ook Nederlanders gevolgd die in Spanje wonen en werken.

Video 1

In de eerste video wordt Tom van den Hoven gevolgd die mede-eigenaar is van NL-parking.nl en aan de Costa Dorada in Cambrils een caravanstalling runt en samen met collega Sergio campings bezoekt om caravans te plaatsen of weg te halen zodat Nederlanders het hele stuk van Nederland naar Spanje niet hoeven te rijden. 

KLIK HIER om de 3 minuten durende video te bekijken.

Video 2  

In de tweede video is de Spaanse Joana Moran Venneker die in Mont-roig aan de Costa Dorada woont te zien. Na een kort verblijf in Londen keerde ze met haar Britse vriend Hugo naar de Costa Dorada terug om na een heerlijke duik in de zee met haar honden te werken in de eigen strandtent (chiringuito). 

KLIK HIER om de 4 minuten durende video te bekijken.

Kijk op de website van Linda.nl bij Linda.tv voor meer korte video’s van wakker wordende Nederlanders.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.