Nederlandse familie in Málaga start inzamelingsactie voor slachtoffers Beiroet

Nederlandse familie in Málaga start inzamelingsactie voor slachtoffers Beirut
Beeld: Twitter

Nederlandse familie in Málaga start inzamelingsactie voor slachtoffers Beiroet

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Een Nederlands-Libanese familie woonachtig in Málaga is een speciale inzamelingsactie gestart om via geld donaties genoeg financiële middelen te verzamelen om twee grote containers met goederen naar het door een explosie getroffen Beiroet in Libanon te sturen. Het geld dat verzameld wordt is hoofdzakelijk nodig om de transportkosten te kunnen betalen. 

Terwijl de iniatiefneemster Rachel Mansour samen met een enthousiaste groep vrijwilligers goederen en producten verzameld, doet deze fervente SpanjeVandaag lezeres een oproep aan de andere lezers van onze website om een donatie te doen om de transportkosten van twee goed gevulde containers met hulpgoederen naar Beiroet te kunnen sturen te bekostigen.

Op het moment van schrijven is via de website Gofundme al 1.132 euro van de benodigde 5.500 euro verzameld dankzij de gulle giften die net zoals velen geschrokken zijn van de tv-beelden in Beiroet. Het inzamelingsproces is ook via Instagram te volgen via @malaga_to_beirut

Wil jij ook meedoen met deze actie dan kun je al 1 euro of meer doneren via DEZE LINK. Je kunt ook klikken op de link hieronder.

Alle hulp is welkom! De redactie van SpanjeVandaag heeft het project gesteund met 75 euro!

Ga naar de inhoud