Strand op Tenerife ontruimd na bijeenkomst om coronavirus te verspreiden

Strand op Tenerife ontruimt na bijeenkomst om coronavirus te verspreiden
Beeld: Twitter

Strand op Tenerife ontruimd na bijeenkomst om coronavirus te verspreiden

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – De Guardia Civil heeft het afgelopen weekend 62 jongeren van een strand op het Canarische Eiland Tenerife geëvacueerd. De hoofdzakelijk jongeren waren daar bijeengekomen om met zijn allen te proberen het coronavirus te verspreiden. Op het Playa de Los Patos strand dat al jaren gesloten is vanwege het gevaar van aardverschuivingen, heeft men de jongeren en hun tenten weggehaald.

De Guardia Civil heeft samen met de Policía Local zo’n 62 jongeren geëvacueerd van het Playa de Los Patos in de gemeente La Orotava in het noorden van Tenerife De aanwezige personen waren daar naartoe gegaan om met zijn allen het coronavirus te verspreiden.

Het Playa de Los Patos strand is een paradijselijk nudisten strand in de vallei La Orotava in het noorden van het eiland Tenerife. Het strand is al geruime tijd afgesloten omdat het gevaarlijk is vanwege aardverschuivingen maar elk weekend zijn er onverantwoordelijke mensen die toch naar het strand gaan.

In dit geval kwam de politie snel achter de bijeenkomst om met veel mensen bijeen te komen en het coronavirus te verspreiden waardoor het aantal aanwezigen gereduceerd was tot slechts 62 personen die reeds met hun tenten aanwezig waren.

Ga naar de inhoud