Strand op Tenerife ontruimd na bijeenkomst om coronavirus te verspreiden

Strand op Tenerife ontruimt na bijeenkomst om coronavirus te verspreiden
Beeld: Twitter

Strand op Tenerife ontruimd na bijeenkomst om coronavirus te verspreiden

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – De Guardia Civil heeft het afgelopen weekend 62 jongeren van een strand op het Canarische Eiland Tenerife geëvacueerd. De hoofdzakelijk jongeren waren daar bijeengekomen om met zijn allen te proberen het coronavirus te verspreiden. Op het Playa de Los Patos strand dat al jaren gesloten is vanwege het gevaar van aardverschuivingen, heeft men de jongeren en hun tenten weggehaald.

De Guardia Civil heeft samen met de Policía Local zo’n 62 jongeren geëvacueerd van het Playa de Los Patos in de gemeente La Orotava in het noorden van Tenerife De aanwezige personen waren daar naartoe gegaan om met zijn allen het coronavirus te verspreiden.

Het Playa de Los Patos strand is een paradijselijk nudisten strand in de vallei La Orotava in het noorden van het eiland Tenerife. Het strand is al geruime tijd afgesloten omdat het gevaarlijk is vanwege aardverschuivingen maar elk weekend zijn er onverantwoordelijke mensen die toch naar het strand gaan.

In dit geval kwam de politie snel achter de bijeenkomst om met veel mensen bijeen te komen en het coronavirus te verspreiden waardoor het aantal aanwezigen gereduceerd was tot slechts 62 personen die reeds met hun tenten aanwezig waren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.