Nieuwe Spaanse spionagethriller ‘Project Emperor’ vanaf 12 augustus op Netflix te zien

Nieuwe Spaanse spionagethriller 'Project Emperor' vanaf 12 augustus op Netflix te zien
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse spionagethriller ‘Project Emperor’ vanaf 12 augustus op Netflix te zien

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf 12 augustus is de Spaanse film ‘Código Emperador’ te zien bij Netflix. Het gaat om een spannende spionagethriller die de kijker gedurende 106 minuten mewneemt in een spannend verhaal.in de hoofdrol is de Spaanse acteur Luis Tosar te zien, geen onbekende bij de trouwe Netflix kijker.

Deze nieuwe Spaanse film heeft in het Engels de titel ‘Project Emperor’ gekregen en is vanaf vrijdag 12 augustus wereldwijd op Netflix te zien. De spionagethriller werd in Spanje al in maart 2022 in de bioscoop uitgebracht waarna Netflix de rechten kocht. Het verhaal in deze film is gebaseerd op echte feiten.

Agent Juan (Luis Tosar) is werkzaam voor de Spaanse veiligheidsdiensten maar brengt ook verslag uit aan een organisatie die zich met illegale activiteiten bezighoudt. Officieel bestaat Juan’s missie eruit terreuraanslagen te voorkomen, al wordt de agent gedwongen grenzen te overschrijden en misdaden die door personen in machtsposities zijn begaan te verdoezelen. 

Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij het Filippijnse dienstmeisje Wendy dat in het huis woont. Hij begint met haar een relatie die steeds complexer wordt. Hoe ver wil Juan gaan om zijn plicht te vervullen?

Ga naar de inhoud