Recent overleden Olivia-Newton John heeft haar zus in Galicië bezocht

Recent overleden Olivia-Newton John heeft haar zus in Galicië bezocht
Beeld: Ribeira Sacra / Canva

Recent overleden Olivia-Newton John heeft haar zus in Galicië bezocht

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

LUGO – Deze week is de 73-jarige zangeres-actrice Olivia Newton-John overleden nadat ze haar strijd tegen kanker niet heeft gewonnen. Iedereen kende haar natuurlijk als Sandy in de sing-a-long musical-film ‘Grease’ maar ze was ook een fan van een bepaalde streek in noordwest Spanje. Om concreet te zijn van een dorp in de provincie Lugo in Galicië waar ze regelmatig te zien was.

Het was in de zomer van 2019 toen Olivia Newton-John enkele dagen doorbracht in Galicië. haar zus heeft een stuk grond met woning gekocht in het dorp Pantón in de provincie Lugo. Het dorp met ruim 2.800 inwoners ligt in de Ribeira Sacra streek, bekend van de wijnen en de overweldigende natuur.

In 2019 was de nu overleden zangeres-actrice al herstellende van een behandeling van een tumor. Om van deze behandeling bij te komen koos ze voor een rustige vakantie bij haar zus in Galicië. Volgens het Spaanse paparazzi-tijdschrift (prensa rosa) Hola! was Olivia Newton-John samen met haar zus en haar familie regelmatig te zien in typische restaurants met streekgerechten.

Verder hebben ze ongetwijfeld wandelingen gemaakt om van het uitzicht te genieten over de Ribeira Sacra streek met de rivieren Miño en Sil die door het groene en bochtige heuvelland een weg zoeken. Wellicht hebben ze een boottrip gemaakt en een van de vele druivenvelden van de bekende Ribeira Sacra wijnstreek bezocht. Ook zullen ze waarschijnlijk de bekende Fervenza de Augacaída waterval hebben bekeken of de kerken, kloosters en kleine dorpjes hebben bezocht.

Ga naar de inhoud