TUI Fly België gaat weer naar Alicante-Elche vliegen

Wikimedia
Beeld: Wikimedia

TUI Fly België gaat weer naar Alicante-Elche vliegen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Omdat het vliegveld Alicante-Elche gelegen in de provincie Alicante dat een van de drie provincies is van de Valencia regio sinds 1 oktober van rood naar oranje reisadvies is gegaan, heeft TUI Fly België besloten vanaf 21 oktober weer naar het vliegveld van de Costa Blanca te gaan vliegen. Dat heeft de internationale luchtvaartmaatschappij vrijdag laten weten.

Goed nieuws dus voor de overwinteraars die ondanks een oranje reisadvies toch naar de Costa Blanca willen reizen om van de mildere winterse temperaturen te genieten. Weliswaar geldt nog steeds het oranje reisadvies ‘verhoogde waakzaamheid’, maar dat weerhoudt veel Belgen er niet van om naar de Costa Blanca te reizen.

Volgens TUI Fly is de verandering van het reisadvies een week geleden goed nieuws voor duizenden Belgen die naar hun tweede woning willen gaan of op vakantie willen naar de Costa Blanca of andere gebieden in de Alicante provincie en de provincies Valencia en Castellón, alledrie op oranje geplaatst.

Toen op 4 september de Belgische autoriteiten net zoals de rest van Spanje (Op de provincie Tenerife na) de Valencia regio op rood plaatsten voerde TUI Fly nog wel vluchten uit naar o.a. Alicante en Málaga maar dat was alleen voor essentiële reizen en om reizigers terug te brengen naar België.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.