Hele dorp stemt in 32 seconden tijdens Spaanse verkiezingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Laatste update: 11 maanden geleden.

LOGROÑO – Alle inwoners van het dorp Villarroya in de provincie Logroño in de regio La Rioja hebben binnen 32 seconden hun stemmen uitgebracht tijdens de verkiezingen deze zondag 10 november. Nu is dat op zich niet zo heel moeilijk want het dorp telt slechts acht inwoners die, ondanks het kleine aantal, toch zondagmorgen al vroeg in de rij stonden bij het stemlokaal.

Het stemmen in Villarroya duurde volgens de chronometer precies 32 seconden en 25 honderdste seconden, een nieuw plaatselijk, provinciaal, regionaal en nationaal record. Het is echter geen toeval want alle acht inwoners hadden van te voren al een plan bedacht en hadden precies bepaald in welke volgorde er gestemd zou worden.

Op die manier konden de acht inwoners van het dorp in La Rioja binnen 32 seconden zichzelf melden en hun stem uitbrengen. Het stemlokaal in Villarroya was de eerste die openging en ook de eerste die weer kon sluiten. Met deze nieuwe tijd hebben de inwoners hun eigen oude record van 42 seconden weten te verbreken. 

Het is de vijf opeenvolgende verkiezingen dat het dorp de nationale pers weet te halen met hun verkiezingsstunt en daar zijn alle acht inwoners heel trots op. De vraag is natuurlijk nu hoe lang de inwoners moeten wachten voordat ze het 32 seconden record weer kunnen verbreken.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.