Belg vermoordt zijn vrouw in Lloret de Mar

Belg vermoord zijn vrouw in Lloret de Mar
Beeld: Mossos d'Esquadra / Twitter

Belg vermoordt zijn vrouw in Lloret de Mar

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Een 51-jarige man met de Belgische nationaliteit heeft zichzelf maandag bij de politie van de badplaats Lloret de Mar gemeld nadat hij in het appartement zijn 49-jarige vrouw om het leven heeft gebracht. De man werd meteen gearresteerd nadat hij bekende haar te hebben gewurgd.

Volgens de lokale media kwam de Belgische man rond 10 uur maandagmorgen al huilend het kantoor van de lokale politie binnen met de mededeling dat hij zijn vrouw had vermoord. De man werd meteen aangehouden en men ging op onderzoek uit in het huurappartement waar het levenloze lichaam van de 49-jarige Belgische vrouw werd gevonden.

Het Belgische echtpaar woonde al enkele jaren in het huurappartement aan het einde van de Paseo Maritimo in de badplaats Lloret de Mar. Wat de oorzaak is geweest voor deze moord is nog niet bekend maar in afwachting van de autopsie weet de regionale krant te melden dat de vrouw door verstikking om het leven is gekomen.

Maandagmiddag werd er meteen een minuut stilte georganiseerd bij de gemeente Lloret de Mar waar tientallen mensen aanwezig waren.

Ga naar de inhoud