22-jarige man schiet met illegaal pistool in zijn eigen geslachtsdeel in Alicante

22-jarige man schiet met illegaal pistool in zijn eigen geslachtsdeel in Alicante
Beeld: Canva

22-jarige man schiet met illegaal pistool in zijn eigen geslachtsdeel in Alicante

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Een man van 22 jaar oud heeft zichzelf in Elda (Alicante) per ongeluk in zijn geslachtsdeel geschoten. Het opvallende is dat dit gebeurde met een pistool dat hij niet had mogen hebben want hij heeft geen wapenvergunning. De politie kwam daar achter nadat de jongen in het ziekenhuis geopereerd was. Als het om een schotwond gaat dient de politie altijd gebeld te worden.

Maar liefst vier uur hadden de chirurgen nodig om de penis van de 22-jarige man te herstellen nadat hij per ongeluk met een pistool in zijn eigen geslachtsdeel had geschoten. Een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren en zeker met wapens als daar niet goed mee wordt omgegaan. 

Dat was ook zo in dit geval, maar het ergste was nog dat de man geen wapenvergunning had en helemaal geen pistool mocht hebben. De Guardia Civil wilde de man arresteren, maar moest wachten totdat de man het ziekenhuis had verlaten. Op dat moment werd de 22-jarige man gearresteerd, maar later weer vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak voor illegaal wapenbezit. 

Volgens deze krant schoot de man zichzelf in zijn penis toen hij samen met een vriend in een auto rondreed in Novelda terwijl hij met het geladen pistool ‘speelde’. Hij stopte het wapen in zijn broek toen per ongeluk de trekker over werd gehaald en hij zichzelf in zijn geslachtsdeel schoot. Pijnlijke en stomme zaak.

Ga naar de inhoud