Duurste kerstboom ter wereld staat in Estepona: 11 miljoen euro

Duurste kerstboom ter wereld staat in Estepona: 11 miljoen euro
Beeld: Kempinski Hotel Bahia

Duurste kerstboom ter wereld staat in Estepona: 11 miljoen euro

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De waarschijnlijk duurste kerstboom ter wereld is te vinden in Spanje, om precies te zijn in de gemeente Estepona aan de Costa del Sol in de provincie Málaga, Andalusië. Het gaat om een drie meter hoge kerstboom die versierd is met diamanten en andere edelstenen van o.a. Cartier en Bulgari. De boom heeft een waarde van maar liefst 11 miljoen euro.

De 11 miljoen euro kostende kerstboom is te vinden in het Kempinski Hotel Bahía in Estepona aan de Costa del Sol. De ‘arbol de navidad’ schittert met de bling bling in wit, roze, blauw en goud met diamanten en edelstenen wat niet de typische kerstboom decoratie is voor de meeste mensen.

De miljoenen kostende kerstboom werd gepresenteerd bij de opening van de Mercado Navideño, iets dat elk jaar georganiseerd wordt om geld op te halen voor lokale goede doelen.

De kerstboom zelf werd ontworpen door de Britse juwelen ontwerpster Debbie Wingham waarbij zij schijnbaar een groot budget had. Debbie heeft ooit de duurste huwelijkstaart gemaakt ter waarde van maar liefst 50 miljoen euro maar ze heeft ook schoenen etc. ter waarde van 15 miljoen euro in de aanbieding.

De kerstboom is in het luxe Kempinski hotel nog tot 6 januari (Driekoningen) te bekijken. Op 28 december vindt er echter een speciaal feestje plaats genaamd ‘Diamantes y Champan’  waarbij elke genodigde een glas Champagne krijgt met op de bodem een diamant. Slechts één van deze diamanten is echt en heeft een waarde van 2.500 euro. Om mee te doen met dit feestje dien je 100 euro per persoon te betalen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.