Verdachte dodelijk steekincident in Venlo aangehouden in Spanje

Verdachte dodelijk steekincident in Venlo aangehouden in Spanje
Beeld: Nederlandse politie / Twitter

Verdachte dodelijk steekincident in Venlo aangehouden in Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De politie heeft donderdagochtend in Spanje een man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij het dodelijk steekincident op de Azaleastraat in Venlo op dinsdag 8 december. Het gaat om een 39-jarige man afkomstig uit Portugal die na het dodelijk incident op de vlucht sloeg en waarschijnlijk op weg naar zijn geboorteland Portugal in Spanje aangehouden kon worden door de Spaanse politie.

De politie kwam de verdachte, die na het incident afgelopen dinsdag op de vlucht sloeg, op het spoor in Spanje. Daar is hij op verzoek van de Nederlandse politie door de Spaanse politie aangehouden. Of en wanneer de verdachte naar Nederland wordt overgebracht, is nog niet bekend.  

De informatie in dit artikel komt van de website van de Nederlandse politie aangezien er in de Spaanse pers niets over geschreven wordt. Wij weten dus ook niet waar de verdachte van het dodelijke steekincident is aangehouden in Spanje.

Bij het geweldsincident kwam een vrouw van 26 jaar uit Venlo om het leven. Wat het motief of aanleiding voor het dodelijke steekincident is geweest, wordt nog onderzocht. Het rechercheonderzoek is nog in volle gang en de politie hoopt snel duidelijkheid over een aantal zaken te krijgen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.